2777
2789

اخه عدالتت شکر کجایی یه نگاهی هم سمت اونایی که امیدشون تو هستی بکن اخه تو همه کسی عادل و اگاهی 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگه وقتی از گناه بدت نمیاد خدادورتو خط کشیده 

چرا فکر کردی بندگی آسونه؟

اونیوکه حواسش به اینا نیست اون ی حساب کتاب جدا دارهدپیش خدا 

به اینا فکرنکن مشغول کنید خودتونو به پیشرفت خودتون تاپیک اخرم بیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه وقتی از گناه بدت نمیاد خدادورتو خط کشیده چرا فکر کردی بندگی آسونه؟اونیوکه حواسش به اینا نیست او ...

کاش خدا خودش نشون بده بگه نگاه من هستم دنیا بی صاحب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خدا که خدا هست صبر داشته باش میگیرع بدم میگیره ان شالله به زودی از کسی که در حق منم ظلم کرده میگی ...

کاش یه حرکتی بزنه ادما به خودشون بیان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بعضی وقتا شک میکنم که اصلا خدایی هست؟

اره به طبیعت نگاه کن به شگفتی هاش 

اگه به زندگی امام ها و پیامبر ها هم نگاه کنیم پر از رنج و سختی بوده بخاطر همین معصوم شدن 

اره به طبیعت نگاه کن به شگفتی هاش اگه به زندگی امام ها و پیامبر ها هم نگاه کنیم پر از رنج و سختی بود ...

من تو سالها به جز بدبختی هیچی ندیدم.پس کی روی خوش زندگیو میبینم اصلا دیگه چه فایده ای داره

در عجبم اونا باهوش نیستن اینکه حق بقیه بخوری به ثروت برسی باهوشی نیست اینکه آدم نون حلال در بیاره یه نسل حروم خور تحویل جامعه نده پیش خدا عزیز 

همه چی این دنیا نیست اون دنیا اصل اگه قرار بود عدالت خداوند تو این دنیا باشه که اون دنیا معنی نداشت این دنیا یه محل امتحان یه محل آزمایش برای همه ماها و جواب امتحان هم اون دنیا قرار بگیریم 

و اما چرا اونایی که دزدی میکنن مال حروم می خورن خوشبختن 

خداوند این جواب تو قرآن داده 

گفتن من از ۲ طرق انسان های گناهکار هدایت میکنم 

۱ اینکه اینقدر عذاب بهشون میدم که وجدانشون بیدار بشه توبه کنن جبران کنن 

۲ اینکه اگه راه اول جواب نداد میام بهشون نعمت زیاد میدم تا شاید نعمت زیاد باعث بشه توبه کنن شکر گزار باشن 

اما اگه گزینه دوم خدا بهشون بده باز به خودشون نیان خداوند به خاطر گناه زیاد اینا ول میکنه و کور کر لال میشن از نظر معنوی ذهنی 

و خداوند منتظر می مونه وقتی غرق خوشی هستن چنان بزنه زمین اینا که نفهمن از کجا خوردن 

واسه همینه همه قوم ها مثل عاد و ثمود لوط اول خداوند بهشون پیامبر داد بعدش باز توبه نکنن بهشون سخته خشک سالی اینا داد باز توبه نکردن نعمت زیاد داد باز توبه نکردن اینقدر غرق خوشی کردشون که یه شب همشون نابود کرد 

چون آدمی که غرق خوشی وقتی یدفعه زمین درد زیادی حس میکنه