2777
2789

یه مشکل بزرگ دارم خیلی واسم دعا کنید... دعا کنید همه چی درست بشه شر دشمنان تو سرشون بخوره.. 

صلوات بفرستید برام ممنونم 

لایک کنید منم براتون بفرستم الهی خیر ببینین

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم حاجت روا بشی 🌹 دلشاد بشی

الهی که خیر ببینی عزیزم دلم هر چی از خدا میخوایی بده بهت ممنونم 

منم با دل شکسته برات دعا میکنم 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعام کن خیلی محتاجم ب دعا امشب.دعاکن خدا صدامو بشنوه😢

برات دعا کردم و صلوات فرستادم الهی حاجتت روا بشه و 

دعاهات اجابت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دعام کن خیلی محتاجم ب دعا امشب.دعاکن خدا صدامو بشنوه😢برات دعا کردم و صلوات فرستادم الهی حاجتت روا ب ...

منم براتون صلوات فرستادم ان شالله هررر چی که تو دلته خدا بده بهت عزیزم 

الهی که خیر ببینی عزیزم دلم هر چی از خدا میخوایی بده بهت ممنونم منم با دل شکسته برات دعا میکنم

ممنون از دعا قشنگت بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم خوشبخترین باشی ♥️🫂 دلشاد میشی مطمینم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
ممنون از دعا قشنگت بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم خوشبخترین باشی ♥️🫂 دلشاد میشی مطمینم

ممنونم عزیزم خیر دنیا و آخرت نصیبت

هر وقت مشکلم حل شد حتما بهتون میگم منو یادت نره