2777
2789

داداشم ی رفیق داره که برای من اومده خواستگاری که یک سال از من بزرگتره و داریم مشاوره میریم مامانم هی با شوهر خواهر ۳۰ و خورده ای سالم مقایسش میکنه و میگه وضعش خوب نیس میگم مامان باغ داره زمین داره میخواد بسازه و...میگه کارش پس چی؟؟کارش شرکتیه و...میگم واسه اون برنامه داره یه چیز دیگه میگه همش میگه وضع مالیش مث اون شوهر خواهرت نیس ...اخه سن این کجا اون کجا😭😭😭😭😭چیکار کنممممم ...زیادم نمیتونم دفاع کنم ازش چون هنوز زیاد نشون ندادم که دوسش دارم و از طرفی جلو داداشم نمیتونم و داداشمم اصلا دفاع نمیکنه ازش با اینکه خودش معرفی کرده گفته خیلی ماهه الان میگه من نمیدونم منو قاطی نکنید😭😭😭خوب بودنش صددرصده هاااا ولی مقایسش میکنن😔😔به نظرتون فردا با خودش صحبت کنم بگم میخوای چیکار کنی و برنامت چیه و چقدر مطمئن ی که میتونی و.....؟؟؟

........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم یکی به دو نکن با مامانت، هر وقت هر چی میگه بگو هر چی شما میگید، اونوقت دیگه اینجور باهات طلب ...

دوسش دارم :))) نمیخوام از دستش بدم برا یه چیز مسخره :))

........

عزیزم این چیزی که الان میگی مسخره بعدا ممکن هست مشکل ساز بشه از الان درباره مسائل مادی به خواستگارتون حرف بزنید موضوع مالی چیز کمی نیست تو زندگی چون وقتی وارد زندگی بشید خواه نا خواه زندگی خودتون رو با خواهرتون ممکن مقایسه کنید پس جنگ اول به از صلح اخر هست 

عزیزم تو خواستکاری همیشه مخالفت هست. صبور باش. مادرتم صلاحتو میخاد از نظر خودش دلسوزی میکنه. نظرش رو میگه. اگه دوستش داری با خودش حرف بزن ولی نگو مادرت چی در موردش گفته چون بعدها که بیاد تو خانواده نظر خوبی نسبت به مادرت نداره‌. فکر میکنه مادرت اون یکی داماد رو بیشتر دوست داره. ولی با خودش حرف بزن در مورد شرایطش. حتی اگه مادرت به خواستگارت هم نه گفت به مادرت بگو که فقط اونو میخای. به خواستگارت هم بگو که دوستش داری و منتظر میمونی شرایط درست بشه. عجله نکن فقط صبور باش و با مادرت بد صحبت نکن لجبازی میشه

دوسش دارم :))) نمیخوام از دستش بدم برا یه چیز مسخره :))

عزیزم‌ مامانت درست میگه ولی توقع مامانتم خیلی زیاده 

شوهرم ۳۴ سالگی اومد خواستگاریم ی پراید ۸۵ داشت نه پس انداز ن خونه نه ماشین درست حسابی الان دارم عذابشو میکشم انتخاب مادرم بود

عزیزم این چیزی که الان میگی مسخره بعدا ممکن هست مشکل ساز بشه از الان درباره مسائل مادی به خواستگارتو ...

اره ولی مطمئنم از لحاظ خوب بودن کسی مثل این پیدا نمیکنم همینش چشمم رو بسته و به نظرم کافیه بقیش ساخته میشه ولی خب اره مادی هم مهمه😔

........

عزیزم تو خواستکاری همیشه مخالفت هست. صبور باش. مادرتم صلاحتو میخاد از نظر خودش دلسوزی میکنه. نظرش رو ...

اتفاقا میخوام فردا باهاش صحبت کنم و به کسی هم نگم که چیا گفتم بهش و اینا .....🙂

........