2777
2789
عنوان

دارم زیاده روی میکنم به نظرتون

198 بازدید | 32 پست

خانما حدود ۲۰ نفر میخوام دعوت کنم برای چهارشنبه یا جمعه برای جشن دندونی میخوام تم بگیرم و استند بادکنک برای فردا هم وقت گرفتم برم آرایشگاه هم اصلاح کنم هم یه مژه بکارم که خودم آرایش میکنم نیاز به خط چشم و آرایش خیلی غلیظ نداشته باشم...

۷۰۰ تومن کیک میشه 

۶۰۰ آرایشگاه فردام 

۵۰۰ هم استند و بادکنک 

۳۰۰ هم لباس برای دخترم

برای خودم هم لباس نخریدم اصلا نمیدونم بخرم یا نه

حالا لیوان یه بار مصرف و پیش دستی و ظرف پاپ کرن و پفیلا رو هنوز نگرفتم وسایل اش دندونی رو هم که دارم

به نظرتون دارم زیاده روی میکنم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خیلیا اصلا این جشن رو نمیگیرند

ولی چه اشکالی داره وقتی شرایطش رو داری؟

خوش بگذره

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

نه عالیه

میخواستم برای سیسمونی جشن بگیرم هم شرایط جسمیم خوب نبود هم اینکه شرایط مالی همسرم جالب نبود چون بابام سیسمونی رو وقتی آورد دو ماه تا زایمانم بیشتر نمونده بود دلم نیومد 

آره زیاده روی میکنی عزیزم واسه یه سری آدم بیان بخورن و ریخت و پاش کنن بجاش یه جشن خانوادگی بگیر با ش ...

خب اول و آخر باید دعوتشون کنم برای آش چون خانواده شوهرم رسم دارن 

اول قیمت ظروف یکبار مصرفو چک کن زیاده رویه اصلی اونجاست😅انقدر که گرونه

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
میخواستم برای سیسمونی جشن بگیرم هم شرایط جسمیم خوب نبود هم اینکه شرایط مالی همسرم جالب نبود چون بابا ...

ببین بنظرم اونایی دعوت کن ک کنارشون بهت خوش بگزره فقط واسه رفع تکلیف یا چشم همچشمی مهمونی نگیر 

بزار بهت خوش بگزره انرژیت بره بالا

اول قیمت ظروف یکبار مصرفو چک کن زیاده رویه اصلی اونجاست😅انقدر که گرونه

🤣🤣🤣 آره بیشتر فکر روی لیوان و ظرف پاپ کرن هستش پیش دستی و اینا دارم فکر میکنم نگیرم چون مهمونامون که بچه نیستن

🤣🤣🤣 آره بیشتر فکر روی لیوان و ظرف پاپ کرن هستش پیش دستی و اینا دارم فکر میکنم نگیرم چون مهمونامون ...

حتما همین کارو کن هزینه مدیریت شه ...و مبارکه خوش بگذره

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
بله خیلیا اصلا این جشن رو نمیگیرندولی چه اشکالی داره وقتی شرایطش رو داری؟خوش بگذره

شوهرم میگه مشکلی نیست ولی چون خیلی وقته جشن درست و حسابی نداشتیم مراسم های خودمون هم عجله ای و بی برنامه بود