2777
2789

با اینکه خیلی کم‌ ازش خوبی دیدم با اینکه قدرمو ندونست با اینکه اقدامی واسه آشتی دادنم نمیکنه ولی دلم میخاد همه چی درست شه😭چقدر با ذوق و شوق بهم رسیدیم انگار همین که به دستم آورد دیگه خیالش راحت شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون پیام بدم بهش یا نه

نه منم جدا سدم اولاش مثل شما بودم این یعنی عادت کردن به طرف مقابل نه از رو دوست داشتن چون ما زن ها مثل مردها اهل خیانت نیستیم بخاطر همین خیانته اونا زود میتونن فراموش کنن ما نمیتونیم فراموش کنیم سرمون گرم کنیم جایگیزین پیدا نمیکنیم

به نظرتون پیام بدم بهش یا نه

نه پیام نده بفهمه دلتنگشی بدتر میکنه .و بعد دوریش بیشتر عذابت میده...بزار زمان بگذره مطمئن بشی دلتنگیت واقعیه...اونم خوب فکراش بکنه....

کارهای طلاقتونم زود انجام ندید...مشاوره و یه روالی داره ...همه را با حوصله برو عجله نکن.