2777
2789

مادرشوهرم واقعا آدم عجیبیه ...یعنی در کل آدم خوبیه اما در جز بعضی رفتاراش خیلیییییی بده و بی انصاف و رو اعصاب ...یعنی در اوج خوب بودن باهاش یک کرمانی میزنه آدم میمونه چی بگه ...امروز کلی باهاش خوب بودم ناهار دعوتش کردم شام هم دعوته ..داشتم کارام میکردم گفتم یادم رفت اسپند بگیرم سرماخوردیم دود کنم ضدعفونی بشه همه جا ...برداشته میگه بیا پشت خونه ما اسپند در اومده بیا جمع کن 😐 میگم برای چی بیام جمع کنم میرم میخرم ..میگه برای چی بخری پولات اضافه شدن ..گفتم مگه دختر خودتون جمع می‌کنه که من بیام تازه جمع کنه من آدم این حرفام ...شوهرم می‌دونه حرفش بده ها ..واسه اینکه از پشت مامانش درآد میگه چی شده براش تعریف کردم میگه خوب جمع کن حالا مگه چی میشه ...بعد من گفتم متوجه ای اصلا چی میگی ...میگه  خوب جمع نکن چرا میزنی ..یعنی موندم واقعا بعضی آدما فکر ندارن همین طور چرت میگن رو هوا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تندی آروم باش دختر. 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
میفهمم . حرف‌بدی نیستا اما‌ ادم میگه تو مگه‌منو نمیشناسی من ازین کارا‌کردم تاحالا

مثلا‌ مادرشوهره من دید خالم واسه بچم ک دنیا اومده بود چنددست لباس بافتنی شییییییییییک زییییبا بافته بود. جاریمم بچش دنیا اومد گف ب خالت بگو واسه اینم ببافه😐خاله ی من واسه بچه ی جاریم😐گفتم خالم اینارم واسه این همینجوری بافت گردنشم درد میکنه بیچاره . گفت وااا پولشو میدیم بهش😑😑🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦خااااله ی من پوووول ووووووی. خاک توسرم 

parasoo1989@
مگه اینکه اسپند در اومده بری جمع کنی چه کار پستیه که شما ادم این حرقا نیستید؟ ماها فصل آنخ خودمون می ...

نه نه منظورشو بد برداشت کردید احتمالا. یسری‌ا‌توفرهنگشون تو شهرشون تو مدلشون این داستانا‌نیست. نه اینکه این کار بدی باشه. 

parasoo1989@
میفهمم . حرف‌بدی نیستا اما‌ ادم میگه تو مگه‌منو نمیشناسی من ازین کارا‌کردم تاحالا

احسنت ..حرف بدی شاید بنظر نیاد اما آدم باید طرفش بشناسه ...اینکه اگه یکذر اسپند بخریم پسرش ورشکست نمیکنه ..واینکه من آدم این حرفام مگه