2777
2789
عنوان

خانما اينجا كسي هست بخاطر آريتمي عمل ابليشن قلب انجام داده باشه؟س

| مشاهده متن کامل بحث + 29349 بازدید | 66 پست
من پسرم کوچیکه ۱۰ ماهشهشیر خودم رو میخوره به نظرت کی برم مشکلی پیش نیاد تا کی باید استراحت کنم  ...

الهی عزیزم

یک شب بستری داره و فرداصبحش مرخص میشید

استراحت زیادی بعدش لازم نیست فقط یمدت کارسنگین نکنید و یا جسم سنگین بلند نکنید 

اگر نه از لحاظ عمل فرداش که مرخص بشید فوقش تا فرداش هم تو خونه استراحت کنید کافیه چون با بی حسی هست بیهوش هم حتی نمیشید

خدایاشکرتتتتت 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم ضربان قلبم رو۵۰ هست  میترسم شما بهترین؟

من هم بابام هم پایین ۲۸هم داشتم نگران نباش ۵۰اونقدم کم نیست باورزش میتونی بهتربشی البته بانظردکترت

وخدایی که بشدت کافیست
من هم بابام هم پایین ۲۸هم داشتم نگران نباش ۵۰اونقدم کم نیست باورزش میتونی بهتربشی البته بانظردکترت

عزیزم میترسم بگه باتری بزار. تازه ازدواج کردم ینی اگه همچین موضوعی باشه شوهرم منو طلاق میده خیلی گرفتارم بخدا قسم. میگن سکته میکنم در آینده .شما اقدامی کردی عزیز؟ باتری یا جراحی

سلام دوستان من دوماه پیش ابلیشن انجام دادم.اریتمی psvt.بیمارستان کوثر شیراز.دکتر شهرزاد.اصلانفهمیدم که چی شد .خیلی راحت بود یه شب هم بستری کردن.یه خواب آور زدن.بیدارشدم تا تموم شده و پرستار دستگاهها روجدا می‌کنه.حتی دکتر رو هم ندیدم.خیییلی راحت بود.

من هنوز تپش های کوچیک دارم که نوار گرفتم گفتن سینوسیه یعنی واکنش طبیعی بدن به یه عامل دیگه.من افت ناگهانی شدید فشار دارم.که نیمه شب تو خواب اتفاق می افته بعضی وقتها.وگرنه روزها دیگه مشکل ندارم.قبل عمل آریتمی psvtداشتم که ۵تا۶ ساعت زبان بالادرحدصدوپنجاه داشتم میرفتم اورژانس .بیزوپرولول هم می‌خوردم فایده نداشت.بارداربودم بچم ۲۸ هفته توشکمم فوت شد.خیلی عذاب آور بود.الان دکتر گفت نیاز به دارو نداری دیگه.چند نفر دیگه هم میشناسم گفتن بعد ابلیشن کاملا خوب شدن

من هنوز تپش های کوچیک دارم که نوار گرفتم گفتن سینوسیه یعنی واکنش طبیعی بدن به یه عامل دیگه.من افت نا ...

سلام عزیزم مادرم پنج شنبه عمل داره خیلی می‌ترسیم پیش دکتر شهرزاد و اصلانی بیمارستان کوثر.

میشه بیشتر راهنمای کنید .

کارشون چطوره؟ چقدر طول میکشه؟ شب هم نگه تون داشتن؟

شما قرص میخوردید؟