یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوستان من دوماه پیش ابلیشن انجام دادم.اریتمی psvt.بیمارستان کوثر شیراز.دکتر شهرزاد.اصلانفهمیدم که چی شد .خیلی راحت بود یه شب هم بستری کردن.یه خواب آور زدن.بیدارشدم تا تموم شده و پرستار دستگاهها روجدا میکنه.حتی دکتر رو هم ندیدم.خیییلی راحت بود.
من هنوز تپش های کوچیک دارم که نوار گرفتم گفتن سینوسیه یعنی واکنش طبیعی بدن به یه عامل دیگه.من افت ناگهانی شدید فشار دارم.که نیمه شب تو خواب اتفاق می افته بعضی وقتها.وگرنه روزها دیگه مشکل ندارم.قبل عمل آریتمی psvtداشتم که ۵تا۶ ساعت زبان بالادرحدصدوپنجاه داشتم میرفتم اورژانس .بیزوپرولول هم میخوردم فایده نداشت.بارداربودم بچم ۲۸ هفته توشکمم فوت شد.خیلی عذاب آور بود.الان دکتر گفت نیاز به دارو نداری دیگه.چند نفر دیگه هم میشناسم گفتن بعد ابلیشن کاملا خوب شدن