2777
2789
عنوان

خانما اينجا كسي هست بخاطر آريتمي عمل ابليشن قلب انجام داده باشه؟س

| مشاهده متن کامل بحث + 29349 بازدید | 66 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رگ اضافي دارم بايد بسوزونماگر با بيهوشي بود مشكلي نداشتم ولي چون با بي حسي هست خيلي داغونم

سلام عزیزم.شما عمل ابلیشن انجام دادی؟دختر من دوماه میش انجام داده الان دکتر میگه باید تکرار بشه عمل.

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام عزیزم.شما عمل ابلیشن انجام دادی؟دختر من دوماه میش انجام داده الان دکتر میگه باید تکرار بشه عمل.

سلام عزیزم

بله من سال ۹۶ انجام دادم دیگه لازم به عمل نبوده ولی تپش و درد قلب گاهی دارم و هنوز اذیت هستم

اگر براتون مقدوره راجب عمل دوباره نظر دکتر دیگه را هم بپرسید

خدایاشکرتتتتت 😍😍
سلام عزیزمبله من سال ۹۶ انجام دادم دیگه لازم به عمل نبوده ولی تپش و درد قلب گاهی دارم و هنوز اذیت هس ...

ممنون که جواب دادین.دختر من از بعد عمل اصلا تپش نداشته ولی دکتر میگه عمل مجدد.حتما دکتر دیگه میبرم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام عزیزمبله من سال ۹۶ انجام دادم دیگه لازم به عمل نبوده ولی تپش و درد قلب گاهی دارم و هنوز اذیت هس ...

سلام عزیزم میدونم عمل ابلیشین شما قدیمی و برای سال ۹۶ هست،توی کامنتها خوندم که اصفهان هستید؛از قضا منم اصفهان هستم و واقعا موندم پیش کدوم دکتر انجام بدم....شما نوشتید دکتر حکمت ....ازشون راضی بودید یا اینکه دکتر دیگه ای که توی ابن زمینه توی اصفهان نامی باشن رو به مک معرفی کنید

سلام گلم منم ضربانم بالاس تا 136 میره معمولا هر روز این تپشو دارم از وقتی صب که بیدار میشم تا شب یه ...

سلام تاپیک تپش قلب کوبنده تون مال خیلی وقته منم مشکل شمارو‌دارم شما چکار مردید براش مشکلتون حل شد ؟؟؟