2777
2789
عنوان

چقدر مردا هول شدن

289 بازدید | 13 پست

یه مرده تو مطب دکتر  با زنش هست تازه 

احمق همه اش زیر چشمی منو نگاه میکنه

جامو عوض کردم که تو دیدش نباشم

الان دوباره اومد صندلی نزدیک من

با اون نگاهای کثیفش

بخدا اگه جا زنش بودم از مردونگی ساقط اش میکردم

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم آبروشو می بردم

زنش گناه داره

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

اهمیت نده اگه بخوای اهمیت بدی خیلی اذیت میشی مرد که نیستن که بهشون میگی مردد!

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اهمیت نده اگه بخوای اهمیت بدی خیلی اذیت میشی مرد که نیستن که بهشون میگی مردد!

خرس بهتر از نر ایرانیه

بهش بگو اقا مشکلی پیش اومده؟ نگاه میکنید ادم معذب میشه

راس میگه

همین خوبه اینو بگو حساب کار دستش بیاد

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

زنش گناه داره

نمیدونم ولی بنظرم اگه بدونه با همچین لجنی زندگی میکنه شاید براش بهتر باشه پیگیر قضیه بشه شاید مرتیکه یه گندکاری های دیگه هم میکنه زنه خودشو نجات بده از دستش 

برو پیش زنش بشین تا وقتی نگاه میکنه زنش بفهمه بقول خودت از مردونگی ساقطش کنه😂

زنش میگه میشه نفهمه خیلی تابلو هیزبازی  درمیاره

نر آشغال که همه جا هست چرا بحث نژاد رو میگشی وسط 😐

چون این مشکل با ایرانی داشتم تا حالا😂