2777
2789

یه شب متوجه شدم همسرم داره به یکی پیام میده وقتی من نزدیکش شدم مخفی کرد...

منم برای اینکه مطمئن بشم گفتم گوشیتو یه لحظه بده کارش دارم..

گوشی رو برداشت و رفت بیرون ..توی مهمونی بودیم نتونستم کاری کنم جز خودخوری کردن

تا بعداز مهمونی بازخواستش کردم و اون گفت چیزی نبوده رفیقم بوده یه پیامهایی به همدیگه دادیم که تو نباید می‌دیدی.. 

کلی بحث کردیم چون قبلا خیانت کرده بود قول داده بود خطایی نکنه...

بعد سر فرصت گوشیش دستم افتاد ..فهمیدم با زن همسایه چت میکرده ..

تعداد پیام‌ها رو هم فهمیدم ..

بعد بهش گفتم خودت حقیقت رو بگو ..به جون بچه هامون قسم خورد چیز مهمی نبوده

وقتی گفتم با زن فلانی چیکار داشتی ..چشاش یخ کرد و با ترس نگام می‌کرد.. 

گفتم چی بینتون بوده که من نباید می‌فهمیدم...

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

این نظر منه کسی که یکبار خیانت میکنه رو نباید به هیچ وجه بخشید چون راهش براش باز شده و دیر یا زود باز به اون کثافت بازیش برمیگرده 

وقتی یه خیانتکارو میبخشی هر لحظه باید منتظر رو شدن کثافت بازی بعدیش باشی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با حالت التماس گفت هیچی..

گفت فقط چون تو حساسی پاک کردم نگی با فلانی رابطه داری..

اون خانم در شرق طلاقه

@nyanya  

بیا ایشون منطقی صحبت کرده نتیجه شده این👆🏻👆🏻👆🏻

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

عزیزم بچه داری؟

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

گفتم اگه تو میدونی من حساسم چرا باهاش چت کردی ..

گفت اون پیام داده بود بفهمه آیا از جانب شوهرش امیدی هست یا نه...

گفتم خب چرا مخفی کردی ...

گفت پنج تا بیشتر پیام نبود ..

گفتم غلط کردی ۱۵ تا پیام بهش دادی..

چی گفتی؟

قسم و قرآن میخوره که فقط در رابطه با آشتی دادنشون بود..

میدونم قبل و بعدش پیام و تماسی نداشتن ...

آیا من حساس شدم؟

گفتم اگه تو میدونی من حساسم چرا باهاش چت کردی ..گفت اون پیام داده بود بفهمه آیا از جانب شوهرش امیدی ...

حساس شدی ی حس طبیعیه تو این موضوع.بعدشم مگه اون خانم پدربرادر نداره ک باشوهرش اشتیش بدن.شوهرت داره متاسفانه هرز میپره.