2777
2789
عنوان

خیلی به خواهرم حسودی میکنم و ناراحتم همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 40 پست

عزیزم بابای خدابیامرز منم اینجوری بود ،راه می‌رفت خواهرمو ناز میداد،اصلا حالیشون نبود آخه بچه دیگه هم هست ،مامانم همینطور ،من آنقدر ب لطف خدا بیخیال بودم از بچگی واسه خودم دنبال هدف بودم زبان یاد بگیرم کامپیوتر یاد بگیرم اینجوری بودم ،شوهر من صد برابر از شوهر خواهرم بهتره ،خدا شاهده خودش نیست خداش هست،هم جذابترین هم وضع مالی بهتر ،ب لطف خدا ،الهی ک خدا به همه بده،من واقعا از همه نظر زندگیم بهتره،دوقلو پسر دارم ،اونم شوهرش عاشق پسر بود دختر داره،خدا نگهش داره الهی،منم قیافم خداروشکر همه میگن چقدر نازی ،ادم تا بزرگ بشه صد تا رنگ عوض می‌کنه الان سفید شده پوستم ،

اینارو گفتم بدون بخت و اقبال رو خدا نوشته سالم باش،راه درست برو ،تلاش کن ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

عزیزم بابای خدابیامرز منم اینجوری بود ،راه می‌رفت خواهرمو ناز میداد،اصلا حالیشون نبود آخه بچه دیگه ه ...

همه حرفاتون قشنگ و منطقی بود جز اینکه بخاطر ۲ تا پسر داشتن و اینکه خواهرتون یدونه دختر داره احساس برتری میکنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس میکنم بزرگ بشه بهتر هم میشه

برفرض بشه

کسی که سمت تو میاد کلا تایپی که میپسنده یه چیز دیگست

کسی که سلیقه ش سبزه باشه معمولا سفید دوست نداره یا برعکس اینا ک سفید دوست دارن سبزه نمیخوان

خواهرت قرار نیست تو چشم همه خوشگل تر باشه 

همه حرفاتون قشنگ و منطقی بود جز اینکه بخاطر ۲ تا پسر داشتن و اینکه خواهرتون یدونه دختر داره احساس بر ...

گل فرمایش کردی 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
من تا ۱۷سالگی هم زشت ترین دختر فامیل بودم بخدا راس میگم خیلیا مسخرم میکردن ولی ژنم طوری بود که عرچقد ...

تقریبا میتونی بگی چنتا خواستگار داشتی تا الان 

یا هر ماه چند نفر پیدا میشه 

همه حرفاتون قشنگ و منطقی بود جز اینکه بخاطر ۲ تا پسر داشتن و اینکه خواهرتون یدونه دختر داره احساس بر ...

نه عزیزم خواهرم اینا گیر پسر بودن به حدی که بعد پسر دار شدنم قهر کردن ،وگرنه خداداده شکر هر چی بده ،بچه باید سالم باشه ،انقدر اذیت شدم بخدا بخاطر این قضیه اما می‌بخشم میگم دست خودشون نبوده حسادت در وجود آدمیزاده ،

تقریبا میتونی بگی چنتا خواستگار داشتی تا الان یا هر ماه چند نفر پیدا میشه

شش ساله ازدواج کردم ولی تو فامیل نزدیکام ۷-۸تا خاستگار  داشتم تو دانشگاه و بیرونم باز خیلی داشتم اونقد که یادم نیس یخدا،خودشم برای اینکه بدنم پرتر میشد کم کم و زیباتر بنظر میومدم تو نوجوونیم خیلی لاغرو سیاه بودم بیشترم بخاطر لاغری بود🤣🤣

عزیزم بابای خدابیامرز منم اینجوری بود ،راه می‌رفت خواهرمو ناز میداد،اصلا حالیشون نبود آخه بچه دیگه ه ...

انقدر اعتماد بنفسمو کشتن که از بیرون رفتن میترسم که باز یکی بگه اصلا شبیه هم نیستید😑😑

توام جا میفته چهره واندامت تازه بلوغ رو رد کردی،شربت اشتها راسیپ و زینک پلاس بکمپلکس بخور ده کیلو چاق شی رنگ پوستت هم قشنگتر میشه،پدرت واقعا شعورش صفره مگه رنگ پوست و ظاهرت دسته توعه؟

انقدر اعتماد بنفسمو کشتن که از بیرون رفتن میترسم که باز یکی بگه اصلا شبیه هم نیستید😑😑

الهی هر دو خوشبخت بشین ،غصه نخور دختر جون ،تو درس قوی شو ،تو معلومات قوی باش ،ادمیزاد به عقلش هست به طرز حرف زدنش.تو این دوره زمونه سبزه و سفید نداریم ،دختر قشنگ عاقل باش ،بهت بگم سختی ها ما رو  قوی می‌کنه .

پدر منم همیشه میگف خواهرت خیلی خوشگل و عاقله توام بد نیستی اما اون یچیز دیگس 😐

توام جا میفته چهره واندامت تازه بلوغ رو رد کردی،شربت اشتها راسیپ و زینک پلاس بکمپلکس بخور ده کیلو چا ...

امروز داشتم باهاش حرف میزدم به مامانم میگفت باید همه رو اونجوری که هستن قبول کرد بعد بهش میگم پس چرا منو قبول نداری میگه ببخشید میگم دیگه بعد از اینکه قلبمو میشکنی چجوری ببخشم میگم از فردا منم به تو میگم اینو نداری فلانی اینو داره منم سر تو میکوبم منم تورو میشکنم