2777
2789
عنوان

خیلی به خواهرم حسودی میکنم و ناراحتم همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تویی که خودت زدی کوچه علی یکم به خودت بیا تو زشت نیستی هر کسی یه جور زیبایی داره

یه بار خواهرم بهم گفت تو سیاهی ببین من چقدر سفیدم

یه بار دیگم میرفتیم یونیفورم مدرسه بخریم براش مامان لباسای پارسالشو آورد گفت ببینم چقدر بزرگ شدی بعد اندازش نشد با حرس گفت من نمیام مامانم گفت باشه بجاش فلان(منو) می‌بریم اندازه اون بخریم تو لباس گشاد دوست داری برگشت گفت اونکه خیلی لاغره🙂 با گریه رفتم حموم

یه بار خواهرم بهم گفت تو سیاهی ببین من چقدر سفیدمیه بار دیگم میرفتیم یونیفورم مدرسه بخریم براش مامان ...

واقعا من درک نمیکنم چون من و خواهرام هزار بار بدترشو میگیم خواهر کوچکم همه رو حریف ما تهش میخندیم تازه اونجا تو باید میخندیدی اون چاق شده تو لاغری

واقعا من درک نمیکنم چون من و خواهرام هزار بار بدترشو میگیم خواهر کوچکم همه رو حریف ما تهش میخندیم تا ...

شوخیو و با لحن جدی گفتن فرق داره

نمیدونم بازم من شاید زیاد دارم سخت میگیرم

شش ساله ازدواج کردم ولی تو فامیل نزدیکام ۷-۸تا خاستگار داشتم تو دانشگاه و بیرونم باز خیلی داشتم اون ...

چه خوب عزیزم  خوشبخت بشی ❤️⁩ 

مامان من همیشه منو بیریخت میدونست ولی خواستگار که میاد فکر میکنه واقعا جذابم و همین خواستگارا خدا خیرشون بده کلی اعتماد بنفس میدن بهم😂

منم لاغرم ولی تازگیا بهم میگن خیلیم لاغر نیستم 

انگار اینجا برعکس همه جای دنیا توپرتر میپسندن 

من که به خودم بود همون لاغر میموندم 

شش ساله ازدواج کردم ولی تو فامیل نزدیکام ۷-۸تا خاستگار داشتم تو دانشگاه و بیرونم باز خیلی داشتم اون ...

حدودا سرجمع ۵۰ نفر میشدن خواستگارا 

میدونم میگی دقیق یادت نیست برا این میپرسم که ازم میپرسن چنتا خواستگار داری ول کنم نیستن 🤦