2777
2789
90متری خوبه دیگه دوتا خواب داره یکی برای بچه تون آماده کنید.یه کمد اضافه کنید وسایل اضافه را بزارین ...

آخه اون یکی اتاقه کامپیوتر و تردمیل و اتو و جارو و ....

پر خرت و پرته  

حالا واسه اون چند ماه باید همه اینا رو جمع کنم بچپونم تو انبار و خواب والدین! خونه خیلی شلوغ میشه دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اون یکی اتاقه کامپیوتر و تردمیل و اتو و جارو و .... پر خرت و پرته     حالا واسه اون ...

آره این جور وسایل خونه را شلوغ میکنتد.

خونه منم دوخوابه با اینکه فعلا بچه ندارم یه اتاق خواب که اضافه هست اصلا توش وسایل اضافخ را نمیزارم که انبار بشه روهم.سعی میکنم تو کمد یا گوشه اتاق خودمون که زیاد دید نداره بزارم 

واقعا ناشکری میکنید شماها

من با صاب کار قبلیم خونه ساختیم 31 متری سمت پیروزی بد شما میگی 90 متر کوچیکه؟؟؟؟؟

برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم ؛    کسانی که درونم را میبینند برایم کافیند...
میتونید کتابخونه را یه گوشه حال بزارین اون اتاقو برای نی نی آمادا کنید

عزیزم 3 تا کتابخونه و کامپیوتر و وسایل کار همسرمه   همسرم مستند ساز هست کلی وسایل فیلمبرداری و دوربین داره نمیشه کاریش کرد نی نی فعلا باید تو اتاق خودمون بخوابه تا شاید تا یک دو سال دیگه همسر رو بیرون کردیم که دفتر کار بگیره نی نی اتاق دار بشه

همه زندگیم = دخترم
عزیزم 3 تا کتابخونه و کامپیوتر و وسایل کار همسرمه   همسرم مستند ساز هست کلی وسایل فیلمبرداری ...

به خاطر شغلشون مجبورید .نمیشه کاری کرد.ان شاالله بتونند زودتر یه دفتر کار بگیرن .خونه تون آپارتمانی هست؟؟