2777
2789
عنوان

جک برای نی نی سایتی های عزیزم

334 بازدید | 33 پست

🐜 کسی که از وجود مورچه درخونَه ش به تنگ اومده برای رهایی از دست مورچه ها به این دستورالعمل توجه کند 😑

مواد لازم:

1)شکر 2)فلفل 3)سرامیک

روش استفاده:

مواد راباهم مخلوط میکنیم..

و درگوشه گوشه خونه میگذارید..

🐜 مورچه میاد شکر برداره، بعدش فلفل را بو میکشدوعطسه میکند وسرش رابه سرامیک میکوبد ومیمیرد..!

حرف نباشد🤐

شما خودتون هم چیزهای عجیب و غریب میفرستید و من ساکت بودم..😕😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی جدا فلفل مورچه رو دور میکنه

من نوجوون بودم اتاقم مورچه داشت یه روز عصبی شدم رفتم آرد و یه عالمه نمک و فلفلو خمیر کردم زدم به شکافای زیر موکت و جاهایی که مورچه میومد بیرون، چون تلخه نمیتونن گاز بزنن 😄 منقرض شدن دیگه

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

با دوس دخترم اومدم کات کنم بهش گفتم ببین عزیزم من برا تو خیلی کمم،گفت عب نداره خودم میدونم برا همین با دوتا دیگه از دوستات هم رابطه دارم

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
  Ali bud

آدم دلش خنک میشه 😂