2777
2789

چون شوهرش بی پول بوده با مادرشوهر زندگی میکرده 

با صاحبکار پولدارش می ریزه روهم .اولی هم نبوده حتی ب همسر خواهرشوهرش هم رحم نکرده

خلاصه ب مرده میگه عاشقتم و اتیش اختلاف بین مرد وزنش و شعله ورمیکرده مرده رو پر میکرده زنشو اذیت کنه وبکشه ب طلاق

تا اینکه زن صاحبکار چتای زنه رو میکنه شوهرش میگه هرچی بخوای بت میدم وب نامت میکنم وبمون زندگی کنیم 

شوهر زنه هم میفهمه خواسته طلاقش بده بش میگن میره دنبال بی بند و باری باش مث خودش رفتار کن 

الان زنه دیگه سرکار نمیره و گوشی شم شوهره جواب میده 

ب نظرتون سرنوشتش چی شده ؟؟

خوار و ذلیل شده 

از چشم همه هم افتاده 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زن صاحبکاره افسرذه شده .اما اگه بره ممکنه این زن شیطان صفت ب هدفش برسه ب نظرتون بره یا بمونه ؟

بد خیانت مگه موندن معنی داره؟؟؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

زن صاحبکار هنو نگرانه میگه نکنه یواشکی باشوهرم باشه هنو

دیگه شوهرش نمیذاره 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

افسرده چرا وقتی همه چی به نامشه

میگه یعنی من این قذ بد بودم شوهرم رفته دنبال این 

و با همچین زنی که خوشگل تر نبود ب من خیانت کرده 

لابد کمبودی دارم واینکه چرا یه مرد هوس باز انتخاب کردم چطور تا اخر عمر اعتماد کنم 

میگه یعنی من این قذ بد بودم شوهرم رفته دنبال این و با همچین زنی که خوشگل تر نبود ب من خیانت کرده لاب ...

اره خیلی سخته واقعا دیگه نمیشه اعتماد کرد ،من اگه بودم برا همیشه میرفتم کسی که قدرمو بدونه ،هرررچی باشه باید میگفت که یه زن دنبالشه گولش میزنه.تا آخر عمر تو فکر آدم میمونه 

یا دافع البلیات

خاک بر سر شوهر اون زن که هنوز ازش جدا نشده باشه . خیانت هیچ توجیحی نداره چ واسه زن و چ واسه مرد . اون خانم صاحبکار هم وقتی انتخاب کردی با آدم خائن بمونی این عذاب روحی طبیعی هست . پول و مال دنیا رو به آرامش روان ترجیح داده. البته قضاوت نیست انتخاب اوناس