2777
2789

مگه بچه مجبورشون کرده که به دنیاش بیارن؟ که وقتی بزرگ شد دائم بکوبن تو سرش که چون من به دنیات اوردم شیرت دادم بزرگت کردم، الان کوفت درست میکنم میذارم جلو دستتون سرطان بخورین، پس حق دارم هر رفتار و توهینی دلم خواست بهتون بکنم و شما هیچی نگین...

بخدا دقیقا با همین لحن

به نظر شما رفتارشون درسته؟

موافقم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر کن مامانت یه چیزی درست میکنه 

حالا گرچه میگه کوفت میدم بهتون 

مامان من که اصلا غذا نمی پزه 

خودشو با کیک و نوشابه سیر میکنه

کلی هم منت میذاره که من مادر خوبیم😑😑😑

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

موافقم

مادر من جرات نداریم اسم یکی از اعضای خونوادشو بیاریم. پارمون میکنه .کاش خونوادش لیاقت داشتن حداقل. اصلا نمیدونن این وجود داره یا نه ولی این خودشو برا اونا میکشه و ماهارو له میکنه بخاطرشون 

بعضی وقتها پدر و مادرها خسته هستند و کم میارند از کارها و تورم و خیلی از مشکلات که شما بچه ها نمی تونیدکامل  درک کنید  ...بهتر  که به دل نگیرید ...کمی توکارها به پدر مادرتون کمک کنید حداقل کارهای خودتون و انجام بدید کمی به مادرتون استراحت بدید ...بخدا قسم که هیچ کسی اندازه پدر ومادرهاتون دوستون نداره قدرشونو بدانید و از اونها هیچ حرفی رو به دل نگیرید

مسلمه که حق ندارن ولی اینم قبول کنین بچه ها بعضا جون ادمو به لب میرسونن.ادم از رو عصبانیت یه چیزی م ...

اخه مشکل اینجاس این فقط رو خونواده بی لیاقتش اینطوری میکنه . انگار عقده اونا رو میخواد سر ما خالی کنه. هیچکدومشون به آدم حسابش نمیکنن اونوقت این واسشون یقه جر میده و ماها رو له میکنه.با پول و کمک مالی میخواد محبتشونو بخره اونا هم بدتر میکن باهاش. یه کلمه بهش گفتیم وقتی لیاقت ندارن تو چرا خودتو برا اونا فدا میکنی.

بجون بچه م میخواست تیکه پارمون کنه. میگفت به شما گوه خوریش نیومده من دلمم بخواد خونه مو میکنم به اسمشون از خونه بیرونتون میکنم. انقد منت رو سرمون گذاشت انقد توهین و تحقیر کرد انقد نفرینمون کرد که از تعجب دهنمون باز موند

بعضی وقتها پدر و مادرها خسته هستند و کم میارند از کارها و تورم و خیلی از مشکلات که شما بچه ها نمی تو ...

عزیزدلم درست میگی من خودمم مادرم و درک میکنم. ولی دلیل رفتاراشو یه کامنت بالاتر نوشتم.لطفا بخونش 💜

مامان من معتقده چون تو کنکور رتبم زیر ۵۰۰ نشد نباید توقع پول برای خرید لباس و درست کردن غذای موردعلاقم داشته باشم😐😑

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
عزیزدلم درست میگی من خودمم مادرم و درک میکنم. ولی دلیل رفتاراشو یه کامنت بالاتر نوشتم.لطفا بخونش 💜

آهان خوندم گلم....به نظر من اگه رو خانوادش تعصب داره سربه سرش نزارید من خیلی ها رو دیدم اینجوری هستند...بهتره بهش بگید که ما خودمون هم برات بچه هستیم هم مادر وهم پدر وهم برادر وهم خواهر...براش توجیه کنید که شما براش جای خالی همشونو پر میکنید و مادرتون براتون خیلی عزیزه...

باید ریشه یابی کنی که چی باعث این رفتار ها شده

تربیت غلط پدر و مادرشون؟

شرایط سخت توی بچگی؟

همکاری نکردن همسرشون؟

تفکرات غلط و انتظارات برآورده نشده؟

اگر خیلی ریشه ای نباشه با مهارت های ارتباطی حل میشه

اگر نه دیگه با مشاور صحبت کنید

من خودم سر کمترلگری والدینم موندم

چون وحشتناک اضطراب دارن

شاید بتونم مشاور پیدا کنم بشه یه راه ارتباطی باز کرد

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
آهان خوندم گلم....به نظر من اگه رو خانوادش تعصب داره سربه سرش نزارید من خیلی ها رو دیدم اینجوری هستن ...

اصلا براش مهم نیست. بهش گفتیم یه روزی میفهمی فقط بچه هات به دادت میرسن.گفت اصلا نمیخوام به دادم برسین.خونه م رو میفروشم میدم به اونا میرم پیششون ..

چی بگیم ما به این آدم... وقتی نمیفهمه همین الانشم زنداداشاش با وجود تمام محبتای مالی و عاطفی که بهشون میکنه بازم به خونش تشنه هستن ،بعد توقع داره خونه شو که فروخت و داد بهشون،اجازه بدن بره با اونا زندگی کنه...واقعا متاسفم