eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 عنوان کیا شوهراشون سردن 13011 بازدید | 239 پست میترسم یچیزی بگم تعلیق بشم اما خب کجا بعضی چیزارو بگم بیرون از اینجام ک اصلا روم نمیشه ب کسی بگم حالم خیلی بده 1403/06/18 | 12:11 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 من خیلی حس بدی دارم 😣هی فک میکنم حتما من موردی دارم ک انقدر سردم هی تو خودم دنبال ایرادم اه ازش بدم میاد ک اینجوری میکنه حس کمبود ب من میده
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 خسته استولشکنبه زندگیت برسبخوادمیاد مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
قنادایرانی عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 3093 خسته استولشکنبه زندگیت برسبخوادمیاد خود خانم چی دلش نمیخواد؟ بشینه تا هر وقت اون خواست بیاد
selinrahmani عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 7362 شوهر من تا نیاز داشته باشه بهم میچسبه وگرنه سمتم نمیاد.برم سمتش میگه وای خستم و فلان بهمان
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 خسته استولشکنبه زندگیت برسبخوادمیاد خب منم دوست دارم حس دوست داشته شدن داشته باشم باور کن اصلا زشت نیسم معمولی رو ب خوبم کم کم حس تو من از بین برده قبلنا خیلی ب خودم میرسیدم همه میگفتن چقدر تو دلبرو و نازی الان اصلا حوصله ب خودم رسیدن ندارم
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 گرمیجات بده بهش گرمیجات میخوره من کلا مشکلم با مدل رابطمونه ما هفته ای یبار داریم ولی اون مدلی ک من میخوام نیس
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 شوهر من تا نیاز داشته باشه بهم میچسبه وگرنه سمتم نمیاد.برم سمتش میگه وای خستم و فلان بهمان من اونقدرررر خودم گرمم ک هیچ وقت ب اون مرحله نمیرسه ک به مرحله نیاز برسه همیشهههه امادم کاش میتونسم واسش طاقچه بالا بزارم