2777
2789
عنوان

نزدیکی یک روز قبل پری امکان حاملگی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31980 بازدید | 42 پست

سلام منم مشابه شما تجربه داشتم.. چون زمان تاپیکتون از قبل بوده گفتم بپرسم.. شما باردار شدین یا نه؟

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما ببخشید یه سوال اگه ۱۵ روز بعداز اولین روز قاعدگی نزدیکی یک روز در میون داشته باشی احتمال داره ...

عزیزم جنسیت ک اینطوری مشخص نمیشه، ولی مثلا اگ تو رابطه اول کامل خودت ارضا شی و بعد منی داخل واژنت بریزه احتمال پسر شدن بیشتر میشه

💓💞💋... شبخیر ای نفست شرح پریشانی من... 💋💞💓
مگه تخمک گذاری تقریبا اواسط سیکل نیست. پس چطور امکان داره قبل پریود تخمک گذاری باشه حسابی گیج شدم. ...

سلام . سیکل قاعده گی تون چند روزس ؟ همیشه از روش دوره امن استفاده میکنی ؟ جواب داده ؟ من یه روز قبل پریود رابطه محافظت نشده داشتم چیکار کنم قرص بخورم ؟