2777
2789
عنوان

نزدیکی یک روز قبل پری امکان حاملگی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31980 بازدید | 42 پست
پس هستی مبارکه. چون اگه نباشی خودتم بکشی هیچی نمیبینی

خدا کنه منتظرم مطمن بشم شوشو رو خوشحال کنم و سوپرایز 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منو ببین عبرت بگیر

من دقیقا همینطور باردار شدم، پریودم شدم با اینکه باردار بودم و نمیدونستم

منو آیینه عبرت کن و بترس   

شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم   
یعنی چی ؟توضیح میدی؟

من سه چهار روز مونده به پری فکر کردم دیگه تخمکی در کار نیس رابطه حفاظت نشده داشتیم بعدشم پری شدم. ماه بعد پریم عقب افتاد فهمیدم باردارم

الانم تو همه سونوگرافیام سن بچه ام حدودا سه چهار روز بیشتر از سن محاسبه شده بر اساس آخرین پریم هست یعنی کاملا مطمئنم همون موقع درست شده

من سه چهار روز مونده به پری فکر کردم دیگه تخمکی در کار نیس رابطه حفاظت نشده داشتیم بعدشم پری شدم. ما ...

اخه سه چهارروز ،بازم فرق میکنه باشب قبل ازپری

اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین
اخه سه چهارروز ،بازم فرق میکنه باشب قبل ازپری

کلا میگن هفته قبل از پری دوره مقاربت امنه ولی دروغ میگن گول نخورید

البته من الان خدا رو شکر از گول خوردنم راضی ام و هر لحظه منتظرشم

دقيقا منم الان به همين صورت حاملم يك روز قبل ازپري رابطه داشتيم و تازه كامل هم محافظت نشده نبود كه د ...

چطور ممکنه!!! وااااااای من همیشه رابطه هامو میزارم واسه این موقع بخاطر اینکه خیالم راحته باردار نمیشم و تازه میگم داخل وا..... بریزه!!!! وای اینجا رو خوندم ترسیدم چقد  

همه چیز 

مگه تخمک گذاری تقریبا اواسط سیکل نیست. پس چطور امکان داره قبل پریود تخمک گذاری باشه

حسابی گیج شدم. واقعا تو نی نی سایت همه جور اتفاقا رو میشه نمونشو دید  

پس دوره امن چی میشه اخه این وسط! من فقط تو هفت هشت روز وسط سیکلم جلوگیری میکنم. حتی خیلیا گفتن تو سایت یروز بعد پاکی شون حامله شدن ! الانم که میگین یروز قبل پریود! وای یعنی کلا دوره امنی وجود نداره . چقد استرس گرفتم واسه این ماهم    

همه چیز 
حالا من میخوام فردا صبح بی بی چک بذارم از الان استرس دارم اخه دلم بچه میخواد شوشو ام خیلی نی نی میخو ...

شما باردار شدی

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
شما باردار شدی

هنوز پری نشدم اما بی بی چک امروزم باز هاله داشت نمیدونم امروز خیلی حس پری شدن دارم درد پری دارم

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
هنوز پری نشدم اما بی بی چک امروزم باز هاله داشت نمیدونم امروز خیلی حس پری شدن دارم درد پری دارم

انشالا بارداری

پسرم هدیه حضرت فاطمه تو روز شهادتشه روزی که بی بی چک مثبت شد ۱۳۹۶/۱۲/۰۱🌷
والا اگه پریود نشدی بترس اگه شدی بیخیال دوستم دو روز قبل پریود نزدیکی بدون جلوگیری داشته با این خساب ...

ببخشیددوستتون سیکلشون چندروزه بوده که حامله شدن ممنون میشم جواب بدین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
دقيقا منم الان به همين صورت حاملم يك روز قبل ازپري رابطه داشتيم و تازه كامل هم محافظت نشده نبود كه د ...

شماسیکلتون چندروزست وهمون یکبارنزدیکی داشتین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری