درد شدید پریود (کمردرد شدید و پادرد شدید وگرفتگی عضلات شکم و حس کشیده شدن دو طرف زیر شکم و حساس شدن نوک سینه ها) که چند ساعت خیلی با شدت بیاد و بعد کلا انگار هیچی نباشه روز ۲۶ دوره نشانه چیه
دوره هام اکثرا ۳۰ روزه است گاهی هم ۳۲ روز و تقریبا منظم
ممکنه به خاطر لانه گزینی باشه ؟ آخه هنوز ۴ روز تا موعدم مونده میدونی باید زودتر بفهمم باردارم چون سر ...
من این سوزش دور ناف و تخمدان رو تقریبا از زمان لقاح داشتم خیلی زیاد....عکس بیبی چکتو بفرست... بیبی منو ببین تو تاپیکم چقدر کمرنگه ....دوباره بیبی چک بزن با ادرار صبح ببین پررنگتراز قبلی اگه هست بارداری
بی بی چکم یک هاله خیلی کم رنگ داره البته خط سی هم کمرنگه اما ممکنه ۱۰ روز بعد رابطه نشون داده باشه
انگاری 14روز بعدش نشون میده ..من چون دوتابارداری داشتم که اولی سقط شد و کلا اولین علائمم هردوبار سوزش دورناف بود و بیبیتم هاله انداخته بخاطرهمین میگم احتمال زیاد بارداری... هاله سینت تغییری نکرده؟دون دون سفید ؟بزرگ بشه یادرد سینه
من این سوزش دور ناف و تخمدان رو تقریبا از زمان لقاح داشتم خیلی زیاد....عکس بیبی چکتو بفرست... بیبی ...
تو عکس مشخص نیست هاله اش حالا بازم میفرستم منم از زمان رابطه تا الان حس تیر کشیدن سمت چپ زیر شکمم و دور ناف را دارم و کمردرد خفیف اما دیروز یهویی اینقدر شدید شد که نمیتونستم بخوابم
عزیزم ممکنه عفونت شدید داشته باشی و خب دختر خوب برو فردا اول وقت یه آزمایش خون بده اگر آزمایش منفی شد بدون عفونت گرفتی. منم یه بار همین مدلی شدم همه علایم پریودی و داشتم اما پ نمیشدم