2777
2789

من خودم ۶ سال پیش سرافراز عمل کردم خیلی خوب بود والا. ولی یکی دو ساله میگن پولکی شده خوب نیست چقدم گرون میگیره ۸ تومن

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاسم زاده هست کیانپارس میگن خوفه. پارسافر هم هست مامانم ۱۳ ۱۴ سال پیش عمل کرد پیشش خیلی از مال من قشنگتره 

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد
کاش عکس بینیتو میذاشتی وهزینه چقد شد

باش الان میذارم‌ ۶ سال پیش ۳ ملیون

اعهههه چه خوببببب الان چقد میگره حتما 6 یا 7 میلیونه دیگه 

الان بالا ۸ میگیره. من ۱۷ سالم بود عمل کرده بودم پیشش

وییی مگه میخاد بینی بسازه بعد کلر بذاره یه تراشه دیگه چه خبرههههه کمتر جای سراغ دارید عکستو نشون ند ...

عکسم گذاشتم بعدش پاک کردم. قاسم زاده خوبه