2777
2789
عنوان

کیا فرزند طلاقن

119 بازدید | 5 پست

مارو تنها گذاشته خودش رفته زندگی جدید درست کرده .

من و مامانم اینجا باید به فکر روزیمون باشام اون ... خوش میگذرونه ... 

ایوایل من خبرشو زیاد میگرفتم دیدم خوشی هاش منو نمیخواد فقط مریض میشه میگه به من .. 

خیلی دلسرد شدم از بس خبر نگرفته حق دارم ؟؟؟داغونم... خیلی داغون ... مغزم مثل سیب میمونه که یه جاش خرابه ... و اذیتم انگار تقصیر منه

استارتر منم یکی مثل شما 

پدر شمام مثل هزاران پدر دیگه که اینگارو با بچه هاشون کردن 

تو این چند روزه اندازه موهای سرم با بچه های طلاق تو سایت آشنا شدم

کم نیستیم تنها نیستی 

،حق داری از پدرت حقتو میخای ولی وقتی اهمیت نمیده نمیتونی حرص بخوری و دست رو دست بزاری یکاری برای خودت بکن یه شغلی جایی 

زندگیتو بساز از کسی هم توقع نداشته باش

استارتر منم یکی مثل شما پدر شمام مثل هزاران پدر دیگه که اینگارو با بچه هاشون کردن تو این چند روزه ان ...

نه خدا رو شکر دارم تلاش میکنم که ... ولی من چرا باید عذاب وجدان بگیرم این وسط ؟؟ چون گفتن باید احترام بزاری ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.