2821
2789
عنوان

بچه ها کی بیداره بیاید کارتون دارم

239 بازدید | 20 پست

من الان نامزدم و هنوز هم عقد نکردیم اما راهمون دوره و بنا به دلایلی مجبور شدم بیام خونه مادر شوهرم دو روز وایسم و فردا برمیگردن خونه خودمون

سر یه مسئله نامزدم با برادرش بحثشون شد بعدش من عادت ندارم هیچی بگم خیلیییییییییی هم احترام میزارم بهشون حتی به همشون هی زیاد من حرف میزنم و زنگ میزنم ولی حتی دیروز هیچی نگفتم اما برادرشوهرهرم یواش حرف میزنه اومده بود خونه سلام کرده بود من نشنیدم بخدا نشنیدم که جوابش و بدم

بعدش مادر شوهرم صدام زد گفت بیا کارت دارم

رفتم گفتم جانم مامان

برگشت بهم گفت ببین اینا بحثشون میشه به تو ربطی ندارد تو نباید دخالت کنی چرا جواب سلامه برادرشوهرتو ندادی منم یساعت قسم خوردم که حالیم نشده

خیلی حالم گرفته چیکار کنم خب!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد اهمیت نده که توقعشون میره بالاها😠

یه بار گفتی نشنیدم کافیه،خواست باور کنه نخواستم به یه ورت

برنداری صبح به برادر شوهرت توضیح بدی نشنیدما ولی اگه سنش ازت بیشتره صبح سلام بده بش

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙

ببین عزیزم مادرشوهرت تند گفته به تو ربطی نداره،میتونست بهتر بگه.

وقتی عقدم باشی نباید بری زیاد بمونی چه برسه که عقد نیستی.

به مادرشوهرتم مامان نگو،فردا روز بحثتون شه همینی که مامان صداش کردی از هزاران دشمن بدتر میشه.

به پدرمادر شوهر بابا مامان نگیم،اونا بابا مامان ما نیستن.

از همین الانش فاصله هارو حفظ کنه

ببین ی اصطلاح ترکی هس «اوستون ورما»یعنی کلا بیخیال اون حرف شو حرفشو نزن

آخه خواهر شوهرم امشب وقتی مهمون اومد خونه پدر شوهرم  با مادرش دو نفری چسبیده بودند با مهمون های خودمونی انگار نه انگار من اونجا بودم

زیاد اهمیت نده که توقعشون میره بالاها😠یه بار گفتی نشنیدم کافیه،خواست باور کنه نخواستم به یه ورتبرند ...

نه دو سال ازم کوچیکه تره ولی بازم رفتم ازش عذرخواهی کردم  من از تند حرف زدنش ناراحت شدم

ببین عزیزم مادرشوهرت تند گفته به تو ربطی نداره،میتونست بهتر بگه.وقتی عقدم باشی نباید بری زیاد بمونی ...

دوست دارم باهاشون صمیمی باشم اما اونا دوسم ندارن خیلیم بهم بی توجهی میکنن حتی یکی گفته ک مادرشوهرت ازت دعا کرده جدا شی

نه دو سال ازم کوچیکه تره ولی بازم رفتم ازش عذرخواهی کردم من از تند حرف زدنش ناراحت شدم

وای اشتبا کردی وقتی کاری نکردی عذرخواهی کردی ولی حالا یه بار اشکال نداره ایشالا بی جنبه نباشه😒

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
وای اشتبا کردی وقتی کاری نکردی عذرخواهی کردی ولی حالا یه بار اشکال نداره ایشالا بی جنبه نباشه😒

بدبختم آخه مشکل از ممه که خدا یه درصد نه از خانواده خپدش نه هیچکسی بعم توجه نمیکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز