2821
2789
عنوان

بچه ها کی بیداره بیاید کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 20 پست
دوست دارم باهاشون صمیمی باشم اما اونا دوسم ندارن خیلیم بهم بی توجهی میکنن حتی یکی گفته ک مادرشوهرت ا ...

دعا که اعتقاد نداشته باش.

اصلا بهش فکر نکن.

باهاشون صمیمی نشو که پشیمون میشی.

بهت بی توجه هستن بهشون بی توجه باش.

آخه خواهر شوهرم امشب وقتی مهمون اومد خونه پدر شوهرم با مادرش دو نفری چسبیده بودند با مهمون های خودم ...

این شخصیت خودشونو نشون میده ک تو مهمون دو روزشونی اون رفتارو باهات دارن اهمیت نده اگ بدونن موفق شدن اذیت شی با همین روش ب نظر خودشون همیشه تنبیهت میکنن

🌙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدبختم آخه مشکل از ممه که خدا یه درصد نه از خانواده خپدش نه هیچکسی بعم توجه نمیکنه

مگه محتاج توجه اونایی!؟

ا‌گه میخوای بهت توجه کنن به چپتم نباشن

من سر موضوعی از پدرشوهرم دلگیر بودم بعد خانواده همسرم ایلی  تعطیلات عاشورا اومدن باغ، واحد بغلیمون که مال پسر عمه شه تا ساعت ۴/۵ بعداز ظهر ناهار نخوردن که من برم بعد شروع کنن

آخرم انقد همسرم خواهش کرد رفتم

اگه میخوای واست ارزش قائل شن اول خودت واسه خودت ارزش قائل شو

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
دوست دارم باهاشون صمیمی باشم اما اونا دوسم ندارن خیلیم بهم بی توجهی میکنن حتی یکی گفته ک مادرشوهرت ا ...

عزیزم دوری و دوستی دوست نداشته باش باهاشون صمیمی بشی چونکه فردا روز زندگی خیلی حرف و حدیث میشه بنظرم خودتو قاطی خانواده شوهری نکن البته توشون خوب هم هستاااا ولی وقتی خودشون دوست ندارن توام بنظرم فاصله بگیر ازشون 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز