2777
2789
عنوان

می‌خوام یه کار احمقانه بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 20 پست
نه عزیزم ولی اصالتا اهل چهارمحالم

اها خوشبختم والا کوچیک😂😑 شهرکرد هیچ جا پیشرفت ناره همه ازس زین بیرون فقط او هوا خو داره😑😂

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂مثلا میخواستم کسی نفهمه

ما نی نی سایتیا تیزیم زود میفهمیم 😂 اتفاقا میخام همین دانشگاهو برم بعد یک سال دوری از درس.

راحت توش قبول شدی؟ کنکور دادی ؟ اوکی بودی ؟ چجوریاس 

دانشگاه مورد علاقمه 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

ما نی نی سایتیا تیزیم زود میفهمیم 😂 اتفاقا میخام همین دانشگاهو برم بعد یک سال دوری از درس.راحت توش ...

دانشگاه خوبیه ولی شوشتر واقعا شهر کوچیک و سنتیه.

حتی خوزستانی ها خودشونم از شوشتری ها تعجب میکنن

آره خوبه. کوچیکه ولی خیلی میتونی رو‌ کارت تمرکز کنی.

راحتیشم خوبه بد نیست با رتبه کم حتی اگه عملیات رو‌ کم بشی میتونی قبول بشی 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
دانشگاه خوبیه ولی شوشتر واقعا شهر کوچیک و سنتیه.حتی خوزستانی ها خودشونم از شوشتری ها تعجب میکننآره خ ...

بچه ها دانشگاه از شهرای دیگن بیشتر؟ 

بعد دانشجوهاش زیادی چصی نمیان یا بچه های باحالی هستن؟ 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بچه ها دانشگاه از شهرای دیگن بیشتر؟ بعد دانشجوهاش زیادی چصی نمیان یا بچه های باحالی هستن؟

والا از من می‌شنوی 

اصلا و ابدا اگر میخوای بیای خوابگاه رو باحالی بچه ها حساب نکن.

نه اینجا، هرجا بخوای بری خوابگاه قشنگ حد و مرزاتو بهم می‌ریزه.

والا آدم زیاده خوب هست بدم هست تو خوابگاه جفتت و پیدا می‌کنی ولی رمزش اینه که ترم یک صمیمی نشی با کسی 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤