2777
2789
عنوان

می‌خوام یه کار احمقانه بکنم

470 بازدید | 20 پست

سلام من دانشجو شهر دور هستم. دانشگاهم خوبه اساتیدی خوبن دوستام خوبن. از تنها چیزی که ناراضی ام شهره که کوچیکه و برای رشته ی من جای پیشرفت آنچنانی نیست.

از خونه متنفرم یعنی حاظر بودم تو خوابگاه با چهار نفر دیگه اتاق شریک بشم ولی اینجا زندگی نکنم تابستون دیگه داشتم دیوونه میشدم الآنم لحظه شماری میکنم از خونه برم.

امسال دوباره کنکور دادم برای رشته ی خودم.

به اصرار مامانم شهر خودمون هم زدم. اگه بیارم شهر خودمون مجبورم خوابگاه نرم و بمونم خونه.و اینکه خیلی دستم بسته میشه و آنچنان نمیتونم مستقل زندگی کنم. ولی شهر خودمون بزرگه و خیلی جای پیشرفت هست و اساتید زیادی هستن.

حالا دو به شکم که به جون بخرم اینهمه مصیبت و بمونم خونه یا نه برم شهر غریب با اینکه می‌دونم ممکنه جلو پیشرفته و بگیره

می‌خوام انتخاب رشته شهر خودم و حذف کنم کلا

امشب فقط عذا گرفته بودم😭

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

شهر خودم شیراز

ولی شهری که دانشجو هستم یه شهری تو خوزستانه و واقعا امکانات شیراز خیلی بهتر از اونجاست 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه عزیزم؟

هنر میخونم 

ارتباط تصویری

حس میگنم شهر کوچیک میگی شهرکرده😑

شهرکرد که خوزستان نیست

خب بزن ی شهر یهتر از خورستانولی غیر شیراز

دانشگاه خودم رنک چهاره از نظر اساتید و اینا.

اول اصفهان و تهرانه بعد اینجا 

شهرکرد که خوزستان نیست

اها هنوز نگقته بودی خوزستان من اهواز درس خونوم. خوب بود ک چمران ولی شنیدم شیراز بهترین دانشگاه ها رو داره

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
اها هنوز نگقته بودی خوزستان من اهواز درس خونوم. خوب بود ک چمران ولی شنیدم شیراز بهترین دانشگاه ها رو ...

نه شیراز چهار پنج سالیه افت کرده 

دانشگاه هنر شوشتر نیستی احیانا؟

😂مثلا میخواستم کسی نفهمه