2777
2789
عنوان

زن گرفتن برای پدر راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست
سلام ببین دورو برتون خانم تنهای حدودا ۵۰ تا سن پدرتون نیست؟حواستون به بچه های خاتم هم باشه واسه انتخ ...

هستن ولی از همسایه ها که ببخشید اینطور می‌گم ولی خیلی آدم‌های خوبی نیستن حالا باز باید بگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از تنهاییش راضیه و خوشحالهتنها بودن با احساس تنهایی فرق میکنه شاید واقعا احساس تنهایی نمیکنه

آخه خودش هم تو حرفش گفت منم ناراحت می‌شم که می‌بینم بقیه سر و سامون گرفته ان ولی من همینطوری تنهام ولی خب اگه بخوام برم سراغش بودنش دردسر بیشتری داره تا نبودنش.

کاش خودش بیشتر حواسش به خودش بود من انقدر ذهنم درگیر نمیشد

هستن ولی از همسایه ها که ببخشید اینطور می‌گم ولی خیلی آدم‌های خوبی نیستن حالا باز باید بگردم

دفیقا بگرد.

اگد هم پدرتون تحصیلکرده هس.توی دانشگاه یا محل کارتون معمولا موارد مجرد سن بالا هست که بدرد پدرتون بخوره

زندگی بابات خوبه بچه هاش و بزگر کرده سرپناه داره و از همه مهمتر انگار بدهی و ... نداره که به فکر ازدواجش هستین

ب نظرم بهتره فکر زن نباشین اون زن هم ک قراره بگیرین مطمئنن به کم راضی نمیشه! از چاله تو چاه میوفتین زن دوم و ... اونم پنجاه سالگی نمیاد حامی پدرتون باشه... چیزای خوبی ندیدم ازدواج تو سنین بالاتر 

زندگی با عصیان آغاز میشود... 

زندگی بابات خوبه بچه هاش و بزگر کرده سرپناه داره و از همه مهمتر انگار بدهی و ... نداره که به فکر ازد ...

بله گرفتاری بزرگ نداره خداروشکر هم سالمه هم به قول خودش آب‌باریکه ی حقوق بازنشستگی و پس‌اندازش هست ولی من به بعد از نبود ما فکر می‌کنم دردسر هاش به داشتن همدم نمی‌صرفه یعنی؟

نه آدم خیلی غمگینی نیست همین الان داشتیم باهم بگو بخند می‌کردیم اتفاقا. ولی خب کلا تو زندگیش خیلی سخ ...

بسپار براش پیدا کن گناه داره بهرحال یکی کنارش باشه شما فردا سرگرم خودتون و مشغله ها خودتون میشید دبگ اگ کسی کنار پدرت باشه کمتر نگرانش میشید

مادرتون ازدواج کرد؟

بله گرفتاری بزرگ نداره خداروشکر هم سالمه هم به قول خودش آب‌باریکه ی حقوق بازنشستگی و پس‌اندازش هست و ...

شما براش تصمیم نگیر خودش بخواد اقدام کنه ... اما ازدواج برا جوونش هم چنگی ب دل نمیزنه چ برسه سن بالا که واقعا صرفا چرتکه میندازن میان جلو ...

زندگی با عصیان آغاز میشود...