2777
2789
عنوان

اونایی که یک فرزند دارن پشیمون نیستین

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 60 پست

منم یدونه 3 ونیم ساله  دارم و خیلی تنهاس و دلم براش میسوزه خیلی گناه دارن بعضی وقتا گریه میکنم ما حتی مهمونی هم نمیریم چون تو شهر غریب هستیم 

منم 38 سالمه و شوهرمم نمیخاد 

خودمم میترسم  بیارم چون خیلی دست تنهام و میترسم اولی اذیت بشه و اعصابم نکشه و  نتونم به دوتا رسیدگی کنم... یه مادر افسرده و داغون بشم.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان دختری که ۱۲ سال تک فرزند بوده میگم خیلی بدهههه خیلیی

به عنوان دختری که ۴ تا خواهر برادر داره بگم هیچ فرقی نداره تک باشی یا چند تا ,اتفاقا تک باشی ارامش داری 

والا هرکی به فکر خودشه

من یک دونه دختر دارم والبته دخترم دانشجوعه هم خودش راضیه خیلی زیاد وهم خودم بستگی به خودت داره اگه سختگیری وکمال گرا یکدونه کافیه اگرم راحتی کلاخب میتونی بزرگ کنی 

دستهای زنانه بی‌سرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
اون قسمت که گفتی میچسبه بهم نمی‌ذاره کار کنم اقتضای سنشه بزرگ بشه عوض میشه دخترم چهار سالشه امروز رف ...

وآقا.  خدا کنه درست بشه دلم براش میسوزه .

صبح زود بیدار میشم کارامو میکنم که تا شب در اختیارش باشم 

چرا؟؟؟ منم دوست دارم تعداد بچه هام بالا باشه بچه بودم میگفتم شش تا بچه میخام بیارم الان میگم همین ید ...

به نظرم كمه

دخترم ى خواهر نداره باهاش درد دل كنه يا پسرم ى برادرنداره رفيقش بشه

خدا رو شكر همديگه رو دارن ولى اگه به عقب بر مى گشتم حداقل سه تا مى اوردم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

چندنفر از شما عزیزان خواهر و براردراتون توزندگی شما نقش مثبتشون بیشتراز نقش منفیشون بوده...

راستش ما خانواده پرجمعیت بودیم و همیشه خواهربرادرهام هزارتا مشکلاتتتتت ناخوداگاه برام ایجادکردن ...

نه اینکه خودشون بخوان اما شده دیگه...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
پسر منم تک فرزنده و بشدت راضیم خودش هم راضیه پسرم ۲۲سالشه

چه خوب . خدا کنه در آینده اونم راضی باشه .

چون واقعا اینقدر هزینه ها بالا رفته شوهرم میگه فکرش رو از سرت بیرون کن برای بچه دوم .

به عنوان دختری که ۱۲ سال تک فرزند بوده میگم خیلی بدهههه خیلیی

بله از نظر شما بده ولی از نظر ما ک تجربه ۶تا خواهر برادر و داریم خیلی هم خوبه دلت میاد تک فرزندی چ امکانات چ توجه ب قدر کفایت و فک میکنی ۶تا باشی چی عایدت میشه عزیزم خواهر برادرا تو داستان با هگ خوب و صمیمی ان تو واقعیت بعد فوت پدر مادر و گور زمان از غریبه هم غریبه ترن 

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

اتفاقا دختر خواهرم تک فرزنده اونم خیلی شاکیه همیشه

من الان ۲۰ سالمه و شاید درکم نسبت به شرایط لازم برای بچه ی دوم آوردن کم باشه 

ولی طبق تجربه ی ۱۲ سالم از تک فرزندی اینه که من وقتی وارد مدرسه شدم تویه ارتباط برقرار کردن با بقیه خیلی سختم یود نمیتونسم راحت با بقیه دوست بشم 

یا اگر کسی حقمو ازم میگرفت اصلا نمیتونسم دفاع کنم چون تویه خونه همه چی برای من بود 

مثلا داخل مدرسه من کار گروهی بلد نبودم چون بچه ای نبود خونمون که کار گروهی باهاش انجام بدم

و خب اون سن گذشت کردن بلد نبودم تقسیم اتاقم با یه بچه ی دیگه رو بلد نبودم و...

البته اینها یه کمی بستگی به ویژگی های شخصیتی هم داره ولی این تجربه ی من بود

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️