2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از طرف مدرسه با بچه ها رفتم، ولی انقدر استرس داشتم چیزی یادم نموند. 

چون خیلی می ترسم از این موقعیت ها و شرایط امدادی. 

ولی واقعا لازمه برای یک شخص. 

چه در رابطه با خودش چه دیگران. 

ان شاء الله حتما برید و یاد بگیرید. 

من خیلی خودم رو سرزنش می کنم که چیزی یادم نمونده. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
من از طرف مدرسه با بچه ها رفتم، ولی انقدر استرس داشتم چیزی یادم نموند. چون خیلی می ترسم از این موقعی ...

وای منم دقیقا اینجوریم برای همین نمیدونم برم یا نه . نمیخوام ذهنمو رو موقعیتای بد متمرکز کنم چون خودم همینجوریش هر اتفاق کوچیکی رو اورژانسی میدونم و استرسی میشم

چیا یاد میدن؟ تزریقات هم‌یاد میدن؟

بله تزریقات ،سرم زدن،باند پیچی ،گرفتن فشار خون،تنفس مصنوعی و....

اونی که من رفتم کامل بود و دوره بیمارستانی هم داشتیم ولی بعضی جاها خیلی مختصر یاد میدن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
وای منم دقیقا اینجوریم برای همین نمیدونم برم یا نه . نمیخوام ذهنمو رو موقعیتای بد متمرکز کنم چون خود ...

نه من اینجوری ام که مثلا از خون وحشت دارم. حتی اگر فرض کن تنفس مصنوعی یا CPR هم بلد باشما، ببینم یک نفر حالش بد شده و نیاز به کمک داره، خودم فورا دست و پام رو گم می کنم و همه چی از ذهنم میره. بشدت از مسائل مربوط به پزشکی و بیمارستان می ترسم. نمی دونم چرا.... 🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸