2777
2789
عنوان

با زن متاهل مریض که واسه شوهرم کرپ میریزه چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 43 پست

باید کاملا رک و در کمال ارامش بهش بگی حضورن که دیدیش بگو من متوجه یسری رقتارهای زشت و ناپسند از جانب تو شدم. لطف کن دیگه تکرار نکن و گرنه نمیتونیم که باهم در ارتباط و رفت و آمد باشیم. لطفا روی رفتارهات بیشتر دقت کن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و حرفاشو پیش شوهرش هم به روش بیار 

مثلا بحثو بکش سمت این موضوع بعد بگو مثلا من از وقتی ازدواج کردم آنقدر عاشق شدم چشم هیچ کیو جز شوهرم نمی بینه فلانی جان تو چطور آقای فلانی دیدی می‌گی ازش خوشم میاد و اینا 

یا پیش همسرش بگو خوبه اینجوری راحتی پیش همسرم میتونی بچتو شیر بدیا من واقعا خجالت می کشم 

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
پیامم میدهمیگ بچم سینمو گازز گرف تو جمع😑

ببین چادریه از اینا که ارایش نمیکنه ها ولی اینطوریه دخترش دوسالشه داشت میرقصید با صدای رادیو جلوی شوهرم بود گفتم وای عزیزم چقد تو بامزه ای از کی این کارارو اخه یاد گرفتی

یهو گفت از مامااااانش البته من قشنگ تر قر میدم

یکی فکم افتاد به خدا گفتم چه رویی داره 

یا میاد میگه وای موهام زیر روسری باز شده خیلییییی بلنده اذیت میشم ببین موهامو

اینطوری بلند میگه که شوهرم نگاه کنه

ینی فوق العاده بیماره

مام داشتیم یکی عینه این همسرم مدام میگفت صبر کن خودم میشونمش سره جاش اخرش زنه اینقدر پررو شده بود دعوا راه انداختم.ولی اشتباه کردم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
واا هرکی با مردا راحت باشه خرابه؟تث جمع میگه میخنده روتبط‌اجتماعیش خوبهچقد حسودی تو خصوصی که نمیره پ ...

گفت که به همسرشم پیام میده

ما زنا خوب میتونیم این چیزا رو بفهمیم

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
واا هرکی با مردا راحت باشه خرابه؟تث جمع میگه میخنده روتبط‌اجتماعیش خوبهچقد حسودی تو خصوصی که نمیره پ ...

چرا وقتی شوهر منو میبنیه دست و پاشو گم میکنه 

فک کنم توام از این دسته زنایی که کرم میریزی واسه مردا عزیزم واسه همین کف و خون قاطی کردی

سعی کن جاهایی که میدونید هست کمتر برید دعوت نکنید خونتون و دعوت کردن نرید که قطع رابطه بشه اگه رابطت ...

عزیزم جاریمه و شوهرم با برادرش فوق العاده خوبه 

متاسفانه منم عین خواهرم میدونستمش اما خودشو خراب کرده بااین رفتاراش باز به روش نمیارم اما هی کرم میریزه 

دوستانی که میگن شاید خوش برخورده و... استارتر داره نمونه رفتار شخص رو میگه این آدم مشخصه منظور داره حالا نه اینکه بخواد باکسی بریزه رویهم اما همین رفتاراشم زننده هست ما خانومیم و همه خوب میفهمیم شاید کمبود توجه داره و..  ولی بهر حال استارتر برداشتش و حسش درسته 

استارتر عزیز سعی کن رفتاراش رو میبینی یا ندیده بگیری یا مثلا میگه حجاب نداشتم و..   بگو همسر من اصلا نگاه نمیکنه کسی رو متوجه نشده یا  گفت بچه گاز گرفت بگو میخوای جایی بری شیر بدی مردا نباشن راحت باشی و.. 

چرا وقتی شوهر منو میبنیه دست و پاشو گم میکنه فک کنم توام از این دسته زنایی که کرم میریزی واسه مردا ع ...

وای بد حرفی زدی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،