2777
2789
عنوان

با زن متاهل مریض که واسه شوهرم کرپ میریزه چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 43 پست
چرا اشتباه

چون جاریم بود.همسرم با برادرش که قطع ارتباط نمیکرد و نکرد.فقط من  ضایع شدم.

خواهر شوهرام که متوجه شدن میخوام جدا شم اومدن عذر خواهی.یه مدت بعدش که رفتم سره زندگیم همشون شدن دشمنم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دقیقا عین رفتارای خودشو مثال بزن بگو شوهرم یه خانومی بود هچین رفتارایی کرد متوجه شده بود به شوهرش گف ...

ببین این یه ادمیه همه چیو به خودش میگیره چند روز پیش رفتیم مهمونی یه مرده میزبان بود هی هر چی میگفت الکی میخندید و خنده هاش چاپلوسانه بود بهش گفتم وای مرده چقدر الکی میخنده 

گفت وااای منم همینم ینی خنده های منم روی مخه.

الان بهش بگم به خودش میگیره و به روم میاره

ادمیم نمیخوام دل کسی بشکنه خصوصا این ادم که همیشه خودشو با من مقایسه میکنه و حرص میخوره نمیخوام اذیت شه اما متاسفانه شوهرم خط قرمزمه و داره تندروی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اوپن میاد میگه با شوهر من بیشتر از این کارا می‌کنه کرپ میپوشه

کرپ چیه اشتباه تایپی بود میگم کرم میریزع.این بنده خدا چادریه مثلا خیلی مذهبیه ولی رفتارای زنندش...

ببین این یه ادمیه همه چیو به خودش میگیره چند روز پیش رفتیم مهمونی یه مرده میزبان بود هی هر چی میگفت ...

برا همین میگم وشهرتو بنداز جلو اگه بگس شوهرم میگه خوشم نمیاد دیگه اینکارو نمیکنه . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم جاریمه و شوهرم با برادرش فوق العاده خوبه متاسفانه منم عین خواهرم میدونستمش اما خودشو خراب کرده ...

عزیزم هرکس آرامش تو مهم تره وقتی ذهنت درگیر اونه رو رفتار های همسرت هم قرارع حساس بشی و رابطتت به مشکل بخوره دقیقا چیزی که اون می خواد 

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
🥺چ بد

تماس تصویری میگرفت به گوشی شوهرم به بهانه اینکه بچه دلش تنگ عموش شده حالا بچه ۱ سالش تا حالا شوهرمو ندیده بود بعد خودش وای میساد با دامن کوتاه و تاپ و ارایش دوربین همش رو خودش به زبون بچه قربون صدقه شوهرم میرفت.

چند بارم به شوهرم تو تلگرام موقعی که میدونست سره کاره پیام داده بود عکس پروفایلت چرا اخموعه خانومت فکر کنم خیلی اذیتت میکنه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
عزیزم جاریمه و شوهرم با برادرش فوق العاده خوبه متاسفانه منم عین خواهرم میدونستمش اما خودشو خراب کرده ...

منم به برادرشوهرم مناسبتا پیام میدم و میگم میخندم

جاریمم باهام اپکسه 

مزیض شمایی متاسفانه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

ببین این یه ادمیه همه چیو به خودش میگیره چند روز پیش رفتیم مهمونی یه مرده میزبان بود هی هر چی میگفت ...

عزیزم با این فرمون بری که زندگی خودت می‌ره رو هوا اتفاقا بزار اذییت 

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
منم به برادرشوهرم مناسبتا پیام میدم و میگم میخندمجاریمم باهام اپکسه مزیض شمایی متاسفانه

توام زنی بالاخره میفهمی کی بی منظوره و کی منظور داره این خانومی که میگم دلش مریضه هر مردیو میبینه اب از لب و لوچش اویزیون میشه 

یه بار بهم گفت دروغه که میگن مردا تنوع طلبن ما زناام همینیم

تو باشی چه فکری میکنی در موردش وقتی میگه چرا شوهرت دوستم نداره چرا شوهرت نگاهم نمیکنه؟

چرا وقتی همسر من میاد توی جمع هی میخواد از من سوتی بگیره و مسخرم کنه چرا وقتی ازم تعریف میکنن میره توی خودش و حرص میخوره