2777
2789
عنوان

مشهدیا لطفا بیاین

86 بازدید | 10 پست

خانوما 

هوای مشهد اواخر مهر چطوره؟! لباس گرم بیاریم یا تابستونه؟! 

و اینکه رستوران و فست فود درجه یک کجا معرفی میکنین 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 

روزا گرم شبا سرد ..حتما لباس گرم و پتو مسافرتی بیارین..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

اواخر مهر که باید کاپشن بیاری .

همین الانشم سرده.

رستوران و فست فود بقیه بگن ما ساندویچی ارزون فقط میریم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هوا خنکه مهر صددرصد سرده 

رستوران و فست فودم چن جا خودم میرم عالیه

فست فود پوپو خیابون خاقانی معرکه ست 

اخجون سیب زمینی ( خیابان صارمی )

پیراشکی تبرک میدون ده دی

رستوران اگ‌داخل شهر میخاین مرغ مجید خیابون فدائیان اسلام

یا رستوران رضایی خیابون کاشانی 

اینا معروف و عالی ان

بیرون شهر هم حاج حسن شاندیز . ارم شاندیز . رستوران های ابرده و زشک هم هس ارامش و زیتون و نهارخوران و و 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

الان هوا خنکه مهر صددرصد سرده رستوران و فست فودم چن جا خودم میرم عالیهفست فود پوپو خیابون خاقانی معر ...

مرسییییی 

شبا باید پالتو پوشید؟!

فست فود سیگنال رو شما میشناسین؟! معروفه پیجشونم خیلی فالوور داره

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
مرسییییی شبا باید پالتو پوشید؟!فست فود سیگنال رو شما میشناسین؟! معروفه پیجشونم خیلی فالوور داره

دیگ بستگی داره کی بیلین بعدم اواسط مهر کلی سوییت خوش قیمت پیدا میکنین 

ن اسمشو نشنیدم متاسفانه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دیگ بستگی داره کی بیلین بعدم اواسط مهر کلی سوییت خوش قیمت پیدا میکنین ن اسمشو نشنیدم متاسفانه

خونه داریم اونجا منتها همیشه بهار تابستون میومدیم 

اولین باره پاییز میایم مشهد

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼