2777
2789
عنوان

چرا من انقد بدبختم چرا اخه

86 بازدید | 0 پست

بچه ها جدیدا متوجه یچیز خیلی تکراری شدم

من 20 سالمه

از 18 سالگی ک متوجه شدم اجازه دارم ب کسی حس پیدا کنم حالا بجز اون کسی ک دوسش دارم، باادمای زیادی درحد اینکه سلام بگم حرف زدم، باهرکدومشون درحد یروز خوب پیش رفتم و بعد تموم شده، اینم بگم اون آدمایی ک من میگم واقعا از نظر ظاهر و اجتماعی و همه چی عالی بودن.... اینا ک میگم شاید دوسه نفر بودن و بقیشون در حد کراش زدن بوده ک حتی ی سلامم ردو بدل نشده، ولی متوجه شدم تموم کسایی ک میان تو زندگیم و حتی روشون کراش میزنم در حد یه هیولا ذات بدی دارن

بخدا من اصلا اینجوری نیسم ک بگم فق رو ظاهر طرف کراش زدم نه، من حتی جوری بوده بخاطر اخلاق طرف خیلی خوشم اومده بااینکه ظاهر قابل قبولی نداشته، درکل میخام بگم من میدونم ک مشکل از من نیس چون من  افرادی ک کراش زدم یا مد نظرم بودن واقن روشون شناخت داشتم ولی تهش ک متوجه شدم دیدم یاخدا اینا چه هیولاهایی با ذات شیطانی بودن و من نمیدونستم..... مصلن یکیشو بگم من یه اسنپ گرفتم امشب بعد انقد خسته بودم متوجه نشدم همسایه پشتی ماس حتی تا دم در خونه هم نفهمیدم تااینکه خودش گفت حالا ک خونمون پشت خونه شماس من میبرمتون دم در، دست خودم نبود واسه اولین بار میدیدمش ولی چون هیز بازی ازش ندیدم خیلی ب دلم نشست، بعد فهمیدم زن داره.... بچه ها من توهم نمیزنم بخدا شیشه رو میخاستم بدم پایین گف کولر میزنم، گفتم سر فلکه پیاده میشم با اصرار. گف میرسونمتون دم خونه، من تو رفتاراش حس میکردم مجرده، ولی الان ک دیدم متاهل ی لحظه شل شدم.... میگم اخه چرا هرکی میاد سرراهم یا شیطانه یا متاهل یا دیوونس واقن نمیدونم مشکل از کجاس....