2777
2789
عنوان

چیکار کنم برا شوهرم یکنواخت نشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3098 بازدید | 34 پست
فدای تو     پوشیدن لباس مرتب رو.هیچ وقت فراموش نکن اگر فرصت نکردی به خاطر کار خونه یا ب ...

خخخخخخ

خیلییییی باحال گفتی

خدا رو شکر صورتم خیلی کم مو هست 

پوستمم سفیده

خیلی شنیون بلدم و خیلی تنوع میدم.

تنها مشکلم اینه که چون بورم بدون آرایش عین ماستم بی روووووح

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده

بچه ها مرسی از همتووووون که نظر دادین و راهنمایی کردین😚😍

و خیالتون تخت نمیزارم پررو بشه😎

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیوا جون من درسم تموم شده  فوق لیسانس مدیریت برنامه ریزی خوندم. و تو مجردیم شاغل بودم. و دید ...

هیچ کار لازم نیست بکنی فقط خوش اخلاق و مهربون باش! همش هم چشم و بله قربان نگو نظر دهنده باش و معلوماتتو ببر بالا. منظورم معلومات اجتماعی سیاسی اقتصادیه حتی ورزشی که بتونی مثل یک رفیق صمیمی هم صحبت خیلی خوبی براش باشی. 

هیچ کار لازم نیست بکنی فقط خوش اخلاق و مهربون باش! همش هم چشم و بله قربان نگو نظر دهنده باش و معلوما ...

ونیز جون خیلی موافق این حرفت هستم که میگی معلوماتتو همیشه ببر بالا

چون به نظر منم ی زن حتی اگر خونه دار هم باشه باید راجب همه چی اطلاعات داشته باشه و تو جمع هر بحثی میشه چه سیاسی چه اقتصادی چه کسب و کار و ...حرفی برای گفتن داشته باشه. 

و از لحاظ مهربونی هم واااقعا مهربونم 

جوری که با وجود تفاوت سنی زیادمون همیشه بهم میگه تنها کسی که تو هر شرایطی میتونه منو خرررر کنه تویی😅😆

ونیز جون خیلی موافق این حرفت هستم که میگی معلوماتتو همیشه ببر بالا چون به نظر منم ی زن حتی اگر خونه ...

ان شالله عشقتون پایدار باشه عزیزم. دیدم روی جنبه های ظاهری خیلی معطوف شدی و فکر کردم نکنه جنبه های باطنی قضیه یادت بره که خداروشکر خودت حواست هست.