2777
2789
عنوان

چیکار کنم برا شوهرم یکنواخت نشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3098 بازدید | 34 پست
مرتب و تمیز باش اما همیشه ارایش نکن

مرسی تبسم جون.

سوال همینجاست دقیقا

چطوری با کمترین آرایش بهترین ظاهرو داشته باشم.

آرایش کم رو تو چی میبینی؟

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ازدواج هم سعی کن آراسته و مرتب باشی انقدر بدم میاد زنهایی که تو خونه خودشونو ول میکنن موها وز ...

به بهههه تصورت کردم😍😍😍

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

من بادوران عقدم ۱۰ساله که هرروز قبل ازاینکه ازسرکاربیاد دوش میگیرم لباس عوض میکنم عطرمیزنم ویه کوچولوارایش چشم.هرگزخسته نشدم عادت کردم تمیزمنوببینه البته این وسط مسطا، زایمان وبچه داری یامریضی هم بوده که حال نداشتم ازجام بلند شم.حال خودم خیلی خوبه به خودم میرسم الانم ماسک  ماست وعسل روپوستمه چون رفته بیرون  اماارایش زیاد نکن بخاطرپوست خودت نه اینکه اقا خوشش بیاد یا نیاد

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

يه زن شادو موفق و با اعتماد بنفس و تا حدودي مغرور باش

لازم نيست هميشه ارايش كني اما هميشه تميز باش به پوست و مو و دندونات حسابي برس 

لباساي راحت و قشنگ خونه بپوش و معطر باش

در نهايت به ذات مرد هم بستگي داره

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

همیشه تمیز باش هرروز برو حموم هیچوخ مسواک یادت نره ادکلن بزن معطر باش همیشه لبخند بزن.لباسای پاره و کثیف نپوش راحتی و شیک بپوش همیشه موهاتو سشوار بکش.لازم نیس آرایش زیاد داشته باشی

به بهههه تصورت کردم😍😍😍

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بعد از ازدواج هم سعی کن آراسته و مرتب باشی انقدر بدم میاد زنهایی که تو خونه خودشونو ول میکنن موها وز ...

واااااای مرسی گلم

مرسی که منظورمو کامل متوجه شدی.

من نمیخوام هپلی جلوش بگردم که بگه تو عوض شدی و دیگه مثل قبل بهم اهمیت نمیدی که به خودت نمیرسی

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده

ظاهر مهمه..اما سعی کن لوندی و زنانگیت تو رفتارت بیشتر باشه.. نه تو ظاهرت.اونوقت همیشه براش جذابی..منم مثل شما بودم.همیشه با ارایش و ترگل ورگل بودم .شوهرم هر وقت از حموم می اومدم میگفت تو رو خدا ارایش نکن..بزار همین جوری ببینمت..این جوری بیشتر دوستت دارم..ارایشت رو یواش یواش کم کن.تا اونم یواش یواش عادت کنه..وبیشتر رو رفتارت و شوخی کردن به جا و لوس کردن و ناز کردن به موقع و اندازه کارکن.اون موقع میشی براش جذابترین زن دنیا.اتفاقا با ارایش همیشگی براش یک نواخت میشی.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
مرسی تبسم جون. سوال همینجاست دقیقا چطوری با کمترین آرایش بهترین ظاهرو داشته باشم. آرایش کم رو تو ...

صورت طبیعی و بدون آرایش عزیزمم

تو زندگی زیر سقف واقعا زیاد پیش میاد این حالت رو ببینه

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   
من بادوران عقدم ۱۰ساله که هرروز قبل ازاینکه ازسرکاربیاد دوش میگیرم لباس عوض میکنم عطرمیزنم ویه کوچول ...

منم میخوااااام همینجوری باشم همیشه👍👍👍👍

يه زن شادو موفق و با اعتماد بنفس و تا حدودي مغرور باش لازم نيست هميشه ارايش كني اما هميشه تميز باش ...

خب خیلی عاااشقمه

و همیشه بهم میگه از هر لحاظ تکی

شاید برا همینه نمیخوام هیچ وقت تو من عیبی ببینه 

چون گوشم عادت کرده فقط از دهنش تعریف بشنوه.

ی بار مریض شده بودم بهم گفت ی کم لاغر شدی نزار لاغر بشی

تا مدتها ناراحت بودم پیش خودم که چرا بهم گفت لاغر شدی😐

واااااای مرسی گلم مرسی که منظورمو کامل متوجه شدی. من نمیخوام هپلی جلوش بگردم که بگه تو عوض شدی و د ...

فدای تو   

پوشیدن لباس مرتب رو.هیچ وقت فراموش نکن

اگر فرصت نکردی به خاطر کار خونه یا بچه موهاتو درست کنی یه دستمال سر شیک ببند تو نت سرچ کن روشهای بستن دستمال سر 

پوستت رو خوب نگه دار اینم خیلی مهمه

اگر از نظر مالی اوکی هستی برو دست و پا و سیبیل :)) رو لیزر کن که پشمک نباشی تو خونه

"" لبخند فراموش نشه که زیباترین آرایش هم رو صورت اخمو و غرغرو به چشم نمیاد""

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خب خیلی عاااشقمه و همیشه بهم میگه از هر لحاظ تکی شاید برا همینه نمیخوام هیچ وقت تو من عیبی ببینه&n ...

عشقتون پايدار گلم

منم خيلي موافق اراستگي زن هستم خيلي كار خوبي ميكني كه به فكر اين هستي كه تو چشم همسرت هميشه اراسته باشي

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
عشقتون پايدار گلم منم خيلي موافق اراستگي زن هستم خيلي كار خوبي ميكني كه به فكر اين هستي كه تو چشم ه ...

ممنونم ارکیده جون😍😍😍