2777
2789
عنوان

چهارشنبه زایمان دارم لطفا بیاید

133 بازدید | 8 پست

سلام ، چهارشنبه وقت سزارین دارم خیلی استرس و نگرانی دارم ...یه جوری ام بیاید از سزارین خودتون بگید شاید آروم بشم ...نمیدونم قراره چی بشه بچه دومم هست ...ولی انگار از اولی بیشتر نگرانم تپش قلب گرفتم 

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی عالی بود زایمانم الکی استرس نده ب خودت قشنگ بخواب این چند روزو برای ی خودت ی دست لباس نو بخر برای موقع ترخیص

من وشوهرم تاریخ زایمانمو ب خانواده ها نگفتیم صب ساعت ۶ بود دوتایی رفتیم ببمارستان و تا کارای تشکیل پرونده انجام بشه  فیلمبرداری داشتیم امدن باهامون حرف زدن بعدم من رفتم داخل برام سوندو انژیوکت وصل کردن موقع وصل سوند خودتو شل کن بگو برات ژل بیحسی بزنن خلاصه پاشدم رفتم اتاق عملو امپول بی حسیو زدن ساعت ۸ بود رفتم  دیگه هیچی نفهمیدم فقط پرده رو بروم بود و پرستارای بالاسرم که باهام حرف میزدن و فیلمبردار که یسره سوال میپرسید😑😂 ۸ و ۲۴ دقه بود پسرم دنیا امد صدای گریشو شنیدم انگار دنیارو بهم دادن اوردنش دیدمش تماس پوست با پوست و اینا بعدم ۹ بود که رفتم ریکاوری ی اتاق تقریبا سرد بود که بیحسیو میپروند بعدم اوردن برام پمپ درد وصل کردن رفتیم بخش من اتاق خصوصی گرفته بودم شوهرم امد و پسرمم اوردن پیشم فیلمبردار دوباره امد 😑😂احساسات پدرو درباره اولین دیدار بچه بشنوه خلاصه زنگ زدیم خانواده ها امدنو عالی بود تا ساعت ۶ هیچی نباید میخوردم بعدشم سوپ و مایعات دادن ساعت ۹ سوندو باز کردن و شیاف دادن گفتن راه برو اولین راه رفتنش خدایی سخت بود شوهرم دستمو گرفت یدور بخشو دور زدیمو بعدشم امدم نشستم پسرمو شیر دادم قبلش خوابیده شیر میدادم  خلاصه شبم مادرم پیشم بود و صبم امدن پمپ دردو باز کردن هیچ دردی نداشتم رفتم سرویس موهامو شونه کردم لباس عوض کردم ارایش کردم امدیم عکس گرفتیمو بعدشم دیگه مرخص شدیم امدیم خونه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اگه بیمارستان خصوصی هستی خودشون داروهاتو میدن ولی دولتی فک نکنم  خودتو نینی حتما باید دفع داشته باشین که مرخص بشین یا شربت ملین یا شیاف بیزاکودیل حتما داشته باش شیاف برای کم کردن دردم دکترت موقع دارو هات میده بهت بعد ترخصیم مراقب بخیه هات باش تا ۱۰ ۱۵ روز اگه برداشتنیه که ۱۰ روز بعدش بر میدارن  هروز بشور با سشوار خشک کن چون هوا گرمه مراقب باش عرق نکنی لباس تنگ نپوش شلوار نخ بپوش هوا بخوره  تو اتاق عملو ریکاوری زیاد سرتو تکون نده بعدش حتما نسکافه بخور داروهاتو سر وقت بخور بخصوص چرک خشکن هاتو  شور ت یبار بگیر که کشاشون نازک پلاستیکه هم راحتی همم رو بخیه نمیوفته   یدونم اسپری نیواشا هست دکترا معمولا نمیدن ولی من خودم گرفتم خیلی خوبه ضد عفونی کننده زخمه چون هوا گرمه ممکنه عرق کنی روزی یکی دوبارم غیر شستشو از اون میتونی بزنی و دیگه هرچی لازم بود گفتم بهت😁

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اگه بیمارستان خصوصی هستی خودشون داروهاتو میدن ولی دولتی فک نکنم خودتو نینی حتما باید دفع داشته باشی ...

مرسی عزیزم ممنونم بابت راهنماییت خدا بهت خیرشو برگردونه

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝

منم چهارشنبه سزارین دارم بچه دومم هست.عین خیالمم نیس و لحظه شماری میکنم زودتر چهارشنبه بیاد که از بار این مسئولیت سنکین دربیام و دیگه بیاد بغلم خیالم راحت بشه. سزارین اولمم عالی بود و زود سرپاشدم.چون تحربه اول بود تو اتاق عمل موقع بیخسی زدن اولش استرس گرفتم اما بعد اکی شد.

بیخیال میکذره.