2777
2789

برادر نخواد سهم خواهرانش رو بده و بگه همه ش تنهایی مال منه .

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

یه روز هم به تاخیرننداز عزیزم،بخدااا پشیمون میشی.وقتی یه نفراینقدرخودخواهه که اینطورمیگه،شماچرابهش رحم کنید،بروشکایت کن تاقرون آخرم ازش بگیر،یه روز واسه این کارت به خودت احسنت میگی،باورکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز هم به تاخیرننداز عزیزم،بخدااا پشیمون میشی.وقتی یه نفراینقدرخودخواهه که اینطورمیگه،شماچرابهش ر ...

چقدر خوشم اومد از تشویقت !!!

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
عموی من همین کارو کرد. پدرمم شکایت کرد ازش ولی یه کم هم پول با دستمون دادیم. حاجی و جانبازه رای رو ب ...

چقدر بد ! 

فکر میکردم فقط به خواهر زورشون میرسه ...

یه روز هم به تاخیرننداز عزیزم،بخدااا پشیمون میشی.وقتی یه نفراینقدرخودخواهه که اینطورمیگه،شماچرابهش ر ...

چقدر میترسیدم روابطمون بهم میخوره ...

ولی هیچی نشده همینکه صحبت از مال و اموال شد روابط رو قطع کرد ...

منم از حرص این کارش می‌خوام قانونی اقدام کنم 

شما خانومی ،چرابایدهمیشه خانومها کوتاه بیان توسهم الارث،ببین عزیزم تو زندگی جزشوهروبچت به هیچ کی اهمیت نده،اینقدراطرافم دیدم این مسایل رو.اولش شاید سخت باشه،اماارزششوداره،فقط قبلش بایه وکیل خوب وباخدامشورت کن،کدوم شهرهستین؟ ببین گلم تواین زمانه هیچ کی به هیچ کی نی،فقط زندگی خودت واست الویت باشه،اگراینطوربودکه خدا زندگی هابیل و قابیل یوسف روتوقرآن نمیاورد،یعنی اینکه تو دنیا حتی گاهی عزیزان درجه یک آدم هم میتونن بدوخودخواه وبیرحم وحسودباشن.موفق باشی

شما خانومی ،چرابایدهمیشه خانومها کوتاه بیان توسهم الارث،ببین عزیزم تو زندگی جزشوهروبچت به هیچ کی اهم ...

👌👌👌💗💗💗

حق کل خواهربرادرا رو خورد

باورش چیز خوبی نیست ...قانون هم به داد نرسید 😳

یه ثانیه هم نزار حقت تودست اون باشه وحال کنه،مجرده برادران یامتاهل،اگرمجرده که جسارته که به یه خواهر متاهل زوربگه واگرمتاهله که پرروو خودخواه است،حقشوبزارکف دستش.رابطه میخوای چیکار،رابطه واسه آدم نون وآب نمیاره.درک بهتر،آدم سمی تو زندگی آدم نباشه بهتره،اتفاقا همین موقع‌ها آدمهای زندگیتوبشناس،اگرهم واسطه فرستاددلت رحم نیاداصلا گلم،اونهایه لحظه میان وساطت وفضولی ازسربیکاری،بعدمیرن دنبال زندگیشون وشمامیمونی حسرت.ببخشیدالبته اینطورنوشتم،یهواین زورگویی آقایان واین مملکت بی دروپیکرکه قانون درستی ندارد که همیشه زنهابایدپایمال بشن ناراحتم کرد.اما هم داره،قبلش باچندتا وکیل خوب مشورت کن گلم که یهو تو گل نمونی.قدم به قدم با مشورت وکیل جلوبرو وتوگوگل سرچ کن نحوه صحبت با قاضی که بدونی با قاضی چطوربایدصحبت کنی که به نفعت رای بده.فقط جلوی قاضی بهش بی احترامی نکن وجیغ ودادنکن چون بعضی قاضیهابیشعورها سرلج بیفتم رای مخالف میدن.فقط نترس که ترست میشه نقطه ضعفت ،الان که قهرین تاآخرادامه بده وحقتوبگیر،یه روزآشتی میکنین،نکردین هم فدای سرت ،باهمسروبچت خوش باش.

یه ثانیه هم نزار حقت تودست اون باشه وحال کنه،مجرده برادران یامتاهل،اگرمجرده که جسارته که به یه خواهر ...

داداشم متاهله . بقیه رو تو پی وی بهت میگم