2777
2789
عنوان

دلم میخاد دماغ عمل کنم پسر م

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 32 پست
بعضیا خیلی خیلی طبیعی زیبا در میارن اونا خوبن

عکسشو بزار 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه هرکی از راه رسیده یه اتاق گرفته شده دکتر جراح ادم نمیدونه کجا بره

بالاخره تو شهرتون به دکتری معروف تره من با دوستم که میخواست عمل کنه میرفتیم مطب دکترا ببینیم چند نفر اومدن اعتراض که مثلا بینیمون خوب نشده و این صحبتا یه دکتری که خیلیم معروف بود درکمال تعجب ناراضی زیاد داشت

اگه نظرمنو بخوای بنظرم اگه بینیت اونقدرا بد نیست و مشکل آنچنانی نداره جراحی نکن 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بعضیا خیلی خیلی طبیعی زیبا در میارن اونا خوبن

اون بعضیا گیرت نمیاد

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نمیشه تعلیق میشم

نمیشی دو روز پیش یه پسره عکس خودشو کامل گزاشت هنوزم نپاکیده

برو پیش دکتر علی زینعلی 

کارش محشره برو از نزدیک همه شون رو ببین 

به خاطر کار بلد بودنش قیمتهاش بالاست ببینی پشیمون میشی🤣 کم کم نزدیک ۱۵۰ میلیون میگیره ، ترمیم هم ۲۰۰میلیون  

عکس بینیتو میزاشتی کافی بود

اونقدرا هم بد نیست نیاز ندارع به عمل

عالیه حتما عمل کن ولی طبیعی مصنوعی و سربالا زشته

همون دیگه از سربالا شدن میترسم

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
برو پیش دکتر علی زینعلی کارش محشره برو از نزدیک همه شون رو ببین به خاطر کار بلد بودنش قیمتهاش بالاست ...

برو بابا چخبره  200🤣

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
نترس دکتر خوب پیدا کن دوسه تا از مرد های اقوام من عمل کردن انقد طبیعی هست ک تا نگن نمیفهمی عملیه

منم همونجوری دلم میخاد اما نمیدونم از کجا گیر بیارم