2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه یک فرد از خودش و زندگیش راضی باشه و دوستشون داشته باشه ،همین

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

تیک خوردن هدف هام 

سلامتی

داشتن یکی که دوستم داشته باشه

داشتن آرامش معنوی

هر کدوم از اینا اگه بتونم به بالای ۸۰ درصد برسم حس میکنم خوشبختم 

در حال حاضر هیچکدوم رو ندارم از هدف های دنیاییمم شاید دو تا فقط تیک خورده باشن

ولی الان چون پدر مادرم رو دارم و وضع مالی خوبی دارن و ازم حمایت میکنن حدود ۶۵ درصد خوشبختم بقیش دیگه باید خودم به دستشون بیارم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

میشه بگی چرا ؟؟ چیا رو دلیل حاله خوبت میدونی

خانواده خوب،داشتن همسر رفیق ،تجربه عشق درست،

شغلی که لذت میبرم،لذت وجود بچه هام،

رفاه اقتصادی نسبی

یاد گرفتم با کوچک ترین چیزا حس خوب داشته باشم،

امروز رو زندگی کنم،

درگیری های چرت و اضافه رو حذف کنم