2777
2789

وقتایی که پریودم و از درد دارم مینالم شوهرم هیییچ کاریی انجام نمیده غذا ظرف همه با خودمه

تو کارای خونه اصلاااا همکاری نداره نهایت باید صدامو بالا ببرم ک یکم  غذا و بکشه سفرع بندازه حداقل

روحیه خودمم حساس نمیدونم میتونم بیرون کار کنم یا ن

برو شاغل شو

فوقش یکم کارای خونه رو هم جم شه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لزومی نداره . اگه یک رشته ی خاص یا مهارت خاصی که خیلی براش سال ها زحمت کشیده بودید داشتید و الان می خواستید ثمره ش رو ببینید خب واقعا حیف بود آدم نره سرکار ولی با این شرایط و این همسر نه اصلا نمیصرفه

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

تا چه کاری باشه 

اگ ی مهارت یا اینده دار هست بله 

ولی نمیدونم فروشندگی برا کسی یا در مغازه جایی 

نه بنظرم تو خونه واجبتره

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.