2777
2789
عنوان

بین پزشکی و دارو موندم

500 بازدید | 64 پست

علاقم دندونه که احتمال زیاد قبول نمیشم

بین پزشکی و دارو هم دو ماهه فکر می‌کنم هنوز نمی‌دونم علاقه خاصی بهشون ندارم راستش فردا هم مهلت انتخاب رشته تموم میشه

برای داروخانه سرمایه دارم ولی میگن زیاد شده

درسای پزشکی رو بیشتر دوست دارم ولی کشیک و شیفت شب داره و تخصص قبول شدن و ادامه دادنشم سخته

شما با این شرایط کدومو انتخاب می‌کردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم روحیه بیمارستان و .... ندارم اگه داشته باشی پزشکی 

وگرنه دارو

الان وضعیت دارو چطوره؟ درصورت داروخانه زدن

افتضاح شده 

محدودیت مکانی برداشته الان مثل سوپری شده و یا دامپزشکی 

میتونن کنار هم بزنن و هیچگونه محدودیت فاصله ای 

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

افتضاح شده محدودیت مکانی برداشته الان مثل سوپری شده و یا دامپزشکی میتونن کنار هم بزنن و هیچگونه محدو ...

وای چه بد! بیشتر گیج شدم

الان به نظر پدرتون پزشکی بهتره یعنی؟

خودمم خیلی روحیشو ندارم

برو دارو 

هر چی باشه زندگیت راحتتره 

وای چه بد! بیشتر گیج شدمالان به نظر پدرتون پزشکی بهتره یعنی؟

پزشکی اگه بتونی تا تخصص بری عالیه خودتون بهتر میدونید پزشک ها حقوق ندارن کارانه دارن

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد