2777
2789
کمم بی احترامی نمی‌شنوند، مایه هفته تعطیلات خونه بودیم همسرم تعطیل نبود بچه هام کلاس داشتن بنزین نبو ...

بله خب اونا هم نباید اینطوری رفتار کنن 

ولی خب شمالی‌ها به عنوان میزبان نباید این رفتارا رو داشته باشن 

بخدا هرجای دینا این قضیه رو براشون تعریف کنید از خنده ریسه میرن 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
من خودم خیلیییی ساله شمال نرفتم اونا بی فرهنگن تقصیر ماست ؟؟؟ همرو با یه چوب زدید این حرفا زشته بخدا ...

همه آخر هفتها وضع همینه 

همه کشورها اگه مردم به منابع طبیعیش اینجور بی رحمی میکردن عمرا میذاشتن پای کسی برسه بهش دیگه به مردم نمیرسید 

و اینکه اونموقعی که با وقاحت میگفتن نونتونو ما میدیم باید منتظر جواب میبودن 

بازم ما نمیگیم نیاین میگیم اولا درست از منابع طبیعی لذت ببرید 

دوما با برنامه ریزی بیاید که اینجوری تو پارک نمونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی مسافر میاد اینجا گند میزنه ما ساکت باشیم؟اینجا هم که یسری شعور ندارن بازم دارن بدحرف میزنن ک ...

بله خب مسافرا هم نباید اینطوری رفتار کنن 

زشته این رفتار 

بخدا ارضای دنیا این قضیه رو بگید می‌خندن بهمون زشته 

شمالیای عزیز میزبان هستن 

درست نیس میزبان به مهمان بی احترامی کنه و همچین مهمان به میزبان زشته بخدا 

بعدشم همیشه که اینطوری نیس 

تعطیلی که میشه شهرای نزدیک شمال میان اونجا 

وگرنه شهرای دور هیچ وقت نمیتونن بیان

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
عزیزم یکم فکر کنید میبینید بندگان خدا حق هم دارن ،مردم میرن اولا باعث میشه مواد ضروری مثل بنزین و نو ...

نگاه کن فقط چند روز پیش اینجا انقدر تمیز بود همین جا چادر زدن ببین چه گندی زدن و رفتن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

ما شمال بودیم خیلی رعایت میکردیم زباله رو باخودمون تو ماشین میزاشتیم تا به سطل زباله برسیم 

خودمم ناراحت میشدم لب ساحل ،جنگل و...آشغال میدیدم اونم پوشک بچه رها کردن رفتن 

حتب تو یه کیسه هم نزاشتن 

بله خب اونا هم نباید اینطوری رفتار کنن ولی خب شمالی‌ها به عنوان میزبان نباید این رفتارا رو داشته باش ...

نه تقصیر مردم نه شمالیا اینکه من بگم شمالی بی فرهنگ یا مسافر درست نیست ،تقصیر شهردار واستاندار که هیچ برنامه ای برای ورود مسافرا ندارن ،ماهمه دروهله اول انسایم وهموطن، من خودم شمالی نیستم ساکن شمالم ،وقتی یه شهر ظرفیت این همه مسافر نداره طبیعی دوطرف ناراحت میشن 

بله خب اونا هم نباید اینطوری رفتار کنن ولی خب شمالی‌ها به عنوان میزبان نباید این رفتارا رو داشته باش ...

بله کاملا هرجا بگی بهمون میخندن که مردم یک نون و گوجه دستشون گرفتن میرن شمال بعدم میگن ما باعث نون خوری اونا هستیم😂🤣

شما فکر کن اونا در امدشون از برنجه بعد این چرت و پرتا رو بگن

بعضیا نه بیشترشون ،من به چشم خودم دیدم دارن تو فضای پارک ببخشید ولی دستشویی میکننن،بعدم اعصابی نمیمو ...

این کار هم واقعا زشته 

حرف من اینه چرا تو مملکت ما احترام متقابل وجود نداره 

بخدا زشته این کار ، این رفتار 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
و ادعای رونق توریسم رو بخاطر کم نیاوردن دس پیش گرفتن اضاف کنید بهش لدفا تکمیله افرین❤😉

به خدا انگار تو دوران کرونا از گشنگی مردم ،اینجا مزرعه دارن مرغ و جوجه دارن به چند غاز اینا نیاز ندارن

همه آخر هفتها وضع همینه همه کشورها اگه مردم به منابع طبیعیش اینجور بی رحمی میکردن عمرا میذاشتن پای ک ...

متاسفانه اصن درست نیس 

این رفتار 

باید احترام متقابل وجود داشته باشه 

بخدا خیلیییی رفتار بچگونه و زشتیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
این کار هم واقعا زشته حرف من اینه چرا تو مملکت ما احترام متقابل وجود نداره بخدا زشته این کار ، این ر ...

هر طور راحتین احساس میکنین زشته تشریف نبرید برید جایی که ازتون پزیرایی بشه در غیر این صورت مثل یک مهمان محترم رفتار کنید