2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکم فکر کنید میبینید بندگان خدا حق هم دارن ،مردم میرن اولا باعث میشه مواد ضروری مثل بنزین و نو ...

خب عزیز دل بعضیاشون بی فرهنگن تقصیر بقیس؟؟؟؟؟؟؟ 

من خودم خیلییی ساله واقعا شمال نرفتم 

زشته این حرفا بخدا 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اینا میگن کسی حق نداره بیاد ، ماله ماست

کمم بی احترامی نمی‌شنوند، مایه هفته تعطیلات خونه بودیم همسرم تعطیل نبود بچه هام کلاس داشتن بنزین نبود زندگی مختل شده بود نونوایی بقالی چغالی همه جا شلوغ ،تحمل کردیم اما قبول کنید مسافرا هم زیاد حق به جانب هستن

خب وقتی کثیفن چی بگیم؟ ما بگیم تمیزن حقیفت تغییر میکنه؟

من خودم خیلیییی ساله شمال نرفتم 

اونا بی فرهنگن تقصیر ماست ؟؟؟ 

همرو با یه چوب زدید 

این حرفا زشته بخدا 

به هرجای دنیا بری بگی فلان جا به فلان مردم میگن نیاید اینجا می‌خندن بهتون 

بعدشم همیشه که اینطور نیس 

گاهی که تعطیلی میشه مردم هجوم میارن سمت اونجا 

این رسمش نیس

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
عزیزم فقط شمایی ک واقفا ادم باشعوری هستین هرکی میخاد برع شمال یه دسته میپرن بهش نیاینن کثیف میکنین ش ...

به حرف اونا گوش ندید 

برید خوش بگذرونید 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
حقیقتتون توش توهین هم داشت

خب وقتی مسافر میاد اینجا گند میزنه ما ساکت باشیم؟اینجا هم که یسری شعور ندارن بازم دارن بدحرف میزنن که شما گشنه ی ما مسافرا هستین بازم ساکت باشیم؟انگار همه ی مسافرا میان کیسه کیسه پول میریزن رو ما و میرن والا اکثرا نون لواش و گوجه تخم مرغ با خودشون میارن مگه همه ویلا اجاره میکنن؟ میرن تو پارک جلو قبرستون جلو مسجد چادر میزنن یسری یجوری ادعا دارن که همه ی مسافرا واسه ما دارن سود میدن یجوری حرف میزنن در آمد شمالی ها از مسافرا هست پس این همه محصولات کشاورزی چیه یسری فقط ادعا دارن خب آدم زورش میاد ما هم جوابشون میدیم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
خب عزیز دل بعضیاشون بی فرهنگن تقصیر بقیس؟؟؟؟؟؟؟ من خودم خیلییی ساله واقعا شمال نرفتم زشته این حرفا ب ...

بعضیا نه بیشترشون ،من به چشم خودم دیدم دارن تو فضای پارک ببخشید ولی دستشویی میکننن،بعدم اعصابی نمیمونه برای این بندگان خدا ،یک راه نیم ساعته با وجود مسافر دوساعته میشه ،همش خودتون رو نبینید 

🤣🤣 حالا بعد یسال میخوایم بیایم ها

شما بعد ی سال تشریف میارید باقی دوستان اینجا تشریف دارن جوری ک ما فک میکنیم مسافریم باید بریم شهرمون اقا بفرمایید خلوت کنید دیگه تعطیلات تموم شد ول کنید دیگه ...عجبا این کشور مگه فقط شمال داره عزیزای دلم لطفا جاهای دیگه هم تشریف ببرید اون شکوفایی اقتصاد و ک میگید هم اوردید ببرید همونجا لدفا ما خودمون از پس دخل و خرجمون بر میایم نگران نباشید عزیزان🙂🙃🙂😉😉😉