2777
2789

بچه ها ی مانتو خریدم از این بلندا تا رو مو پا جنسشم خوبه جنکه چروک نمیشه ولی حس میکنم به من نمیاد انگار تو تنم زار میزنع قدم بلنده ولی خیلی لاغرم دیشبم تاپیک زدم ولی چند نفر بیشتر نظر ندادن بعدم بیشتر از رنگش بدم میاد باز میگم با کتونی و شال سفید شاید بهتر بشه حالا نظرتون چیه چون یکی گفته می‌خوام بنظرتون بدم بهش یا نگهش دارم 

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگه مبارکت باشه بهت خیلی میادایناالان مده خواهرم واسه دخترش همین مدل دوخت فقط فکرکنم کمرلندش یه کوچولوبایدپایینترببندی چون خودمم دارم رنگ زیتونیش رو

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

خدایی خوبه نگهش دارم؟ببین دویس تومن واقعا پولی نیس ولی از بس است و اشغال زیاد میخرم استفاده نمیکنم میمونه تپ کمد زورم میگیره وگرنه دویس پولی نیس خدایی

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍