2777
2789
عنوان

بالاخره بعد ده سال سریال شهرزاد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7724 بازدید | 73 پست
من خیلی بیشتر دیدم خیلی شهرزاد هیچ تقصیری نداشت تعجبم اینو میگید؟ پدر شیرین عاشق شهرزاد شد بخاطر همی ...

عزیزدلم با دقت سکانس هاشو ببین😁

من چندتاشو اشاره کردم همینجا دوس داشتی بخون😁😁

💄👛I'm just a girl👄💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم با دقت سکانس هاشو ببین😁من چندتاشو اشاره کردم همینجا دوس داشتی بخون😁😁

من چشم بسته همه سکانس هاش رو حفظم منتها دیدگاهای ما نسبت ب زنا فرق داره اتفاقا من از شیرین بدم میومد میدونست قباد دوستش نداره انگار کنه چسبیده بود بهش میخاست بچه شهرزاد رو بندازه و خیلی چیزای دیگه در آخر هم خوشبخت شد 

شهرزاد فقط قوی بود و عاقل چیزی ک ب مزاج خیلی ها اون زمان خوش نبوده 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

ی چیز دیگم خیلی مصنوعی بود بنظرم مگ میشه شیرین با اون اخلاق گند و تند و دو به هم زنو همه ی صفتای بد یک جا داشت

یهو بشه ی دختر عاقل و مهربون و عاشق🤥

مگ آدما میتونن انقد عوض شن

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
شهرزاد رو زمانی که سی دی بود میدیدم 94 مدرسه میرفتیم هی سی دی دست به دست میچرخوندیمهر دوشنبه منتظر ب ...

خوشبحالت کاشکی منم اون زمان دیده بودم.من فکر کنم سال ۹۴ سال آخر مدرسه ام بود...ب نظرم هر فیلمی تو زمان خودش مزه میده ولی واقعا شهرزاد همین الانشم همه خاطره دارن باهاش

ی چیز دیگم خیلی مصنوعی بود بنظرم مگ میشه شیرین با اون اخلاق گند و تند و دو به هم زنو همه ی صفتای بد ...

شیرین کلافه بود عصبی بود میدونی چرا چون قباد دوستش نداشت هی سعی می‌کرد ب چشم قباد بیاد برعکس میشد مجبور میشد بخاطر پول و جایگاهش شهرزاد رو تحقیر کنه اما وقتی صابر عبدلی پیداشد عاشقش بود اروم شد حتی با شهرزادم خوب شد 

اخه ادم عاشق فرق میکنهمن مگه میتونم الان عاشق نامزدمم به زور شوهرم بدن بعد هفته اول بهش عادت کنم😐دو ...

شهرزاد اون زمان بزور جدا شد حتی با فرهاد فرار هم کردن 

اون زمان دانش‌جو بود سن کمی هم داشت 

چون بزرگ آقا مجبور ب جدایی از فرهاد کرده بود میخاست دخترش رو حرص بده حس برتری خیلی حس قشنگیه 

ایول چ چیزایی از دید من پنهون مونده بود😂😂😂همینو بگو اگ نمیخوایش چرا همش زنگش میزدی امشب بیا پیشم ...

وای آره اونجا ک میگه بیا بریم باهم از اینجا😭کاشکی قباد قبول میکرد‌

شیرین کلافه بود عصبی بود میدونی چرا چون قباد دوستش نداشت هی سعی می‌کرد ب چشم قباد بیاد برعکس میشد مج ...

من می‌فهمیدم چقد دلش واس قباد پر می‌کشید ولی قباد اصلا دوسش نداشت😔واقعا حتی با هوو هم داشت کنار میومد بخاطر اینک قباد از دست نده فقط....

من می‌فهمیدم چقد دلش واس قباد پر می‌کشید ولی قباد اصلا دوسش نداشت😔واقعا حتی با هوو هم داشت کنار میو ...

حتی بعضی وقتا میزد رو دنده مهربونی اما قباد دلش باهاش نبود بعدم پدرش سرش هوو اورد

خیلی سخت گذشت بهش انگار کنه میچسبد ب قباد از قباد جدا شد رفت با صابر حالش بهتر شد 

باور کن سیاستش کثیف بود من فیلمو پنج شیش بار دیدمهربار فهمیدم شهرزاد درونا واقعا ذات خرابی داشت

دقیقا با دست پس میزد با پا پیش می‌کشید

حتی بعضی وقتا میزد رو دنده مهربونی اما قباد دلش باهاش نبود بعدم پدرش سرش هوو اوردخیلی سخت گذشت بهش ا ...

اون سبک زندگی هم ک اون داشت خیلی زشت میشد براش تا دوستان و آشناهاشون بفهمن ک قباد و شیرین مشکل دارن جلو دیگران هم ک شده میخواست قباد باشه خونه

دقیقا با دست پس میزد با پا پیش می‌کشید

شما اینجوری فکر میکنی اما من فکر میکنم خودشم گیر کرده بود 

اوایل که از فرهاد جدا شد فصل اول شد زن قباد میخاست زندگی خوبی داشته باشه و دوستش داشت 

فصل دوم شد زن فرهاد ولی بازم با قباد بد حرف نمیزد بخاطر بچش بود 

فصل سوم هم حس میکنم دلش سوخت آخرش گفت بیا بریم 

اون سبک زندگی هم ک اون داشت خیلی زشت میشد براش تا دوستان و آشناهاشون بفهمن ک قباد و شیرین مشکل دارن ...

ميدونی چیه دوستش داشت اما سیاست نداشت دائم تحقیر میکرد قباد رو فحش میداد ب مادرش توهین می‌کرد 

ولی مثلا شهرزاد چطور رفتار کرد حتی اگه دوستش نداشت قباد جذبش شد