2777
2789
عنوان

لعنت به اینجور پدر مادرا

149 بازدید | 14 پست

مامان بابام همیشه خالم و عمومو میگن بچه دومشون به دنیا اومد بچه اولو ول کردن ولی خودشون از اونا بدترن

داداشم منو خیلی اذیت میکنه مثلا میاد منو میزنه یا اذیت میکنه دعواش میکنم سر من داد و بی داد میکنن بابام به داداشم میگه آره اون آدم نیست یتیم نیستی که پیش اون میری

حالا الانم داداشم اومده بود جلوی مامانم منو میزد به مامانم چند بار گفتن جمش کن دیدم عین خیالش نیست منم زدمش افتاد زمین بعد مامانم شروع کرد آه و نفرین کردن ایشالا خدا جوابتو بده به داداشم میگه ولش کن اون خره خر به دنیا اومده خرم از دنیا میره

متنفرم ازشون متنفر فقط دنبال اون روزم برم پشتمم نگا نکنم

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بزرگتری؟ سن دوتاتون رو میگی ؟

اگه سنش کمه تو درک کن عزیزم اگه نه باهاش حرف بزن و نزار تورو بزنه نه اینکه توام بزنیش 

متاسفانه خانواده ها سواد بچه داری ندارن اما جدی بگو حق نداره منو بزنه ولی توام نزنش و خیلی باهاش درگیر نشو

بزرگ بشه رابطه تون عوض میشه و اون میشه یکی از بهترینای زندگیت

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
درکت میکنم والا،هیچکس درد ما دخترایی که برادر کوچیکتر داریم رو نمی‌فهمه:)

دقیقااااا میای گله کنی میگن وای نه اون میخواد باهات بازی کنه وای تو حیوونی انگار من باید بشینم اون منو بزنه من نگاه کنم همه تقصیرات میوفته گردن ما

چقدر بزرگتری؟ سن دوتاتون رو میگی ؟اگه سنش کمه تو درک کن عزیزم اگه نه باهاش حرف بزن و نزار تورو بزنه ...

من ۱۲ سال بزرگترم داداشم ۵ سالشه

بهشون میگم بدتر میگن تو حیوونی ازت نا امید شدیم هزار تا فوش و بد و بیراه فردا اونم بزرگ بشه منو حساب نمیکنه با حرفایی که اینا یادش میدن

کرم از خود داداشمه اون میاد میزنه من میگم برش دارین ولی وقتی میبینم کاری نمیکنن خب منم دردم میگیره میگم نه اون مگه چقد قدرت داره دردت بیاد انتظار دارن بزارم بزنه

من ۱۲ سال بزرگترم داداشم ۵ سالشهبهشون میگم بدتر میگن تو حیوونی ازت نا امید شدیم هزار تا فوش و بد و ب ...

واقعا بچه است و نمیفهمه الان

رفتار خانواده ات هم کاملا اشتباهه

نزار بزنه تورو بجاش باهاش بازی کن یکم اگه میتونی و نزنش روش اثر میزاره اون تو سن حساسیه باید با بازی بهش بگی زدن خوب نیست

این چیزا روح و روان تورو هم بهم میریزه پس باهاش بازی کن که آروم بگیره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

ببین عزیزم من الان تاپیک تورو دیدم

منو داداشتم ۱۳ سال اختلاف سنی داریم

ینی وقتی من ۱۳ سالم بود داداشم ب دنیا‌ امد

زندگیم جهنم بود واقعا همه فقط و فقط اونو میدیدن

الان که سالیان سال گذشته وقتی فکر میکنم میبینم من اون موقع از کاه کوه میساختم. بخاطر سن بلوغم بود دقیقا مثل تو

توام چون توی سن بلوغی زود عصبی میشی  دلت میخواد همه بهت توجه کنن ولی همیشه اونجوری ک فکر میکنی نمیشه. 

تو دیگه سن و سالت ب لج کردن نمیخوره ماشاالله خانومی شدی باید حسابی تلاش کنی چند سال دیگه باید کنکور بدی. نباید عقل و شعور و درک خودتو با ی بچه پنج ساله مقایسه کنی. صبر کن یکم داداشت بزرگ تر بشه وقتی برین سر خونه زندگی تازه میفهمی داداش چقدر خوبه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸