2777
2789

قرار داد اجاره صاحب خونه اول گفتیم یک ساله تا ۲۰ مهره سال دیگه گف بنویسیم تا آخر مرداد چون تابستون فصل جا به جایی هست من مستاجر گیرم نمیاد منم مثل احمقا کردمش ده ماهه کدوم احمقی اینکار می‌کنه البته فقط مال خودمون نوشتیم دست اونا قرار دادی نیست یادشون رفته بود بیارم چی کنم😭

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

اگرم بگم پشیمونم راحت میگه بلند شید😭

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب مرداد راحت خونه خب گیر میاد تامهر

ینی اشتباه نکردم آخه دوماه به ضرر ما شد😞

اره بضررتون ولی خب عوضش خونه ارزانتر پیدا می کنی

نه بابا گرونه همیشه 

دلم میخواد بگم بهش پشیمونم و راضی نیستم 

چرا قبول کردی؟ کی اینکارو میکنه اخه. صاحب خونه ی خاهر منم همچین تصمیمی داشت خاهرم اصلا قبول نکرد. گفت قرادار باید یه ساله باشه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چرا قبول کردی؟ کی اینکارو میکنه اخه. صاحب خونه ی خاهر منم همچین تصمیمی داشت خاهرم اصلا قبول نکرد. گف ...

به نظرت الان چیکار کنم آخه 

اینم بگم قرار داد دست ماست پشت نویسی کردیم

مال خودش یادش رفته بود بیاره بگم پشیمونم لج نمیکنه؟

به نظرت الان چیکار کنم آخه اینم بگم قرار داد دست ماست پشت نویسی کردیممال خودش یادش رفته بود بیاره بگ ...

الان زشته دیگه. بالاخره تعهد دادی و قبول کردی. میخای تمدید کنی یا جای دیگه بری؟ به نظرم با زبون نرم باهاش حرف بزنین. که ما اینقد را اومدیم. امسال رو جبران کنه براتون. فقط هندونه بدین زیربغلش . نرم ودوستانه حرف بزنین.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
الان زشته دیگه. بالاخره تعهد دادی و قبول کردی. میخای تمدید کنی یا جای دیگه بری؟ به نظرم با زبون نرم ...

ینی نگم نمینویسیم قرار داد شمارو ؟ یا صبر کنم تا مرداد سال دیگه بگم ما ک قرار داد نداشتیم چون اونا ننوشتن با زبون نرم چی بگم بهش.عاذت کردیم ب این خونه ولی یک ماه و ۲۰ روز از یک سال کم شد اون لحظه ام راضی نبودم انقد گفتن تا نوشتم آخه کرایه یکم تخفیف دادن گفتم منم راه نیام زشته