2777
2789

بچم یک سال هفت ماهشه سه روز بود همش تب بود من شربت میدادم بهش بعدش بردم دکتر گفت گلوش عفونت کرده اصلا شیر نمی‌خورد دو شب بود گفتم به خاطر گلوشه بعدش اتفاقی دیدم که کل دهن و گلوش آفت زده الان این چهارمین روزیه که شیر نمیخوره حتی لب نمیزنه بهش میترسم شیر رو ول کنه 😭💔 هیچی نمیخوره کسی بوده بچش اینجوری شده باشه دوباره شیر می‌خوره به نظرتون 🥲💔

اره . آفت خب خیلی درد داره.

آدم بزرگشم تحمل نمیتونه بکنه.

برای آف دهن.(قطره پرسیکا)خوبه.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید دارو و قطره نیستاتین استفاده کنی،تا زود خوب بشه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

عزیزم بهذاشتشو بیشتر رعایت کنید  دستاشو به جایی میماله، تو این سن از کثیفی هست 

افت میزنه 

عکسو نگاه کن الان دست میماله اونجا میکنه دهنش نباید بزاری یا دستشو باید مرتب تمیز کنی 

هر چیزی هم نزار ببره تو دهنش اسباب بازی هاش باید تمیز باشه اکه میشه تمیزشون کنی 

بچه اللان درد داره چیزی نمیتونه بخورهخنکی بده  بستنی بده میوه پوره کن حالت یخمک بده بخوره 

دارو هم حتما بزن باید دوره نقاهتش  رد بشه تب هم میکنه باید تب بر بدی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شیر خشک میدم بهش شیر خودمو از پنج ماهگی نخورد دیگه ممنونم

شبشه شیرش باید ضد عفونی بشه  از اینم میتونه باشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه فکنم کور بود با چوب گلوش رو نگا کرد ولی ندید زبونش و گلوش آفت زده از دکتر که اومدن خودم تازه دیدم

ببریش داروخونه میدن قطره داره باید بدی از بین ببره دهن پسرمن زده بود فک‌میکردم باباش چای داغ داده سوخته مادرشهرم دید گف بچه آفت گرفته دهنش بردم دمتر داروساز قطره داد خوب شد 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم

دختر من هفته پیش اینطوری شد

این یه ویروس آفت دهان هست و شدیییییدا اذیت کننده س

معمولا کف دست و بدنم میزنه بیرون ولی برای دختر منم نزد

گناه داره طفلی

ببرش دکتر و شربت دیفن هیدرامین و آمپول داد،دیگه تب نکرد،۴ روز تب داشت

راهی جز دوره ی درمان ندارد

یه هفته بعد ما هم ازش این مورد رو گرفتیم

مواظب خودتون باشید

جونمون داره بالا میاد

عجیییب‌سخته

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

پسر منم توی چهار سال و نیم 

تا حالا چند بار دچار آفت دهانی شده 

برای اون بیشتر روی لب داخلیش میزد 

یکدونه خیلی بزرگ 

ببین باید قطره نیستاتین بریزی .‌‌مولتی ویتامین هم مناسب سنش بده بخوره . 

پسرم تا لج میکرد دست کثیف میزد لبش فوری آفت میگرفت 

شبشه شیرش باید ضد عفونی بشه از اینم میتونه باشه

از شیشه شیرشه،  عوضش کن..... سعی کن شیر با سرنگ بهش بدیـمواظب  باش تشنج نکنه.... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه...