2777
2789

از همه بدتر ، کج نشه ، رد بخیه بمونه ....

ریسک بزرگیه 

من که جراتش رو ندارم

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا سخت نیست هفته بعد عمل رفتم دانشگاه بعدم امتحانام شروع شد تو سه روز ۵ تا امتحان داشتم همشم پاس ش ...

درد نداشتی؟خون بالا نیاوردی؟من از این خون بالا اوردنه ترسیدم ولی دیگه سخت تر از عمل اپاندیس که نیس شکممو پاره کردن این که دیگه نباید سخت تر باشه

درد نداشتی؟خون بالا نیاوردی؟من از این خون بالا اوردنه ترسیدم ولی دیگه سخت تر از عمل اپاندیس که نیس ش ...

اصلا درد نداشتم از اتاق عمل اومدم بیرون میپرسیدن مامان وبابام درد داری میگفتم نه اصلا بالانیاوردم من اپاندیس،هم عمل کردم فقط چند ساعت بعد عمل سختم بود بلند شدن بعدش راحت راه میرفتم

نگم ناراحت نمیشی؟ میترسم یکی بیاد چیز منفی بگه و منم استرس بگیرمولی از شهرستان میام تهران واسه عمل ح ...

نه عزیزم چرا ناراحت بشم من خودمم از شهرستان میرم واسه عمل هزینه عملمم ۷۰

اصلا درد نداشتم از اتاق عمل اومدم بیرون میپرسیدن مامان وبابام درد داری میگفتم نه اصلا بالانیاوردم من ...

وای اپاندیس خیلیییی برای من سخت بود مخصوصا اینکه همزمان باهاش پریود شدم یعنی من قبل از رفتن به اتاق عمل پریود شدم همش حس پارگی بخیه داشتم اپاندیس واقعا برام سخت بود گرچه تو زمانی که افسردگی داشتم عمل کردم خود افسردگی هم طاقتو کم میکنه

درد نداشتی ؟ راضی هستی؟

من خودم گفتم طبیعی الان پشیمونم چرا گفتم طبیعی درد نداشتم الان اصلا حواسم نیس یه دفعه یکی از جای بخیه ام میفهمم عملیه سریع اسم دکترم ادرسش،میپرسه

وای اپاندیس خیلیییی برای من سخت بود مخصوصا اینکه همزمان باهاش پریود شدم یعنی من قبل از رفتن به اتاق ...

من مامانم سریع اپاندیسم بچه شیر خوار داشت نمیتونست دائم میشم باشه بقیع میومدن پیشم بعد عمل زن عموم اومد پرستاره مجبورم کرد باید بری سرویس گفتم نمیتونم گف ظرف بیارم منم دیدم زن عمومه سعی کردم پاشم دیگه خودم کارام میکردم