2777
2789

الان مثلا باید کیف کرده باشم خیر سرم عروسم.

بقیه به بهونه ی  مهم بودنم براشون  کل فامیل ب جون هم افتادن سر مهریه ام و یکی از رسما ک دور هم جمع میشه کل فامیل و..:)

خسته شدم از این بحثا....

کل خونواده استرس گرفته ک نکنه اون قهر کنه این قهر کنه فلان..

کی عقد کنم راحت شم از این حاشیه:) خونه بابا بزرگم بودم همه داییام و خاله هام دعوا ک این دختر برامون ارزش داره و دخترمون قیمت نداره و.... 

یکی میگه بااااید سکه بزاری

یکی میگه اشکال نداره عادی باشین.

مام تموم کردیم مهریه رو ولی یه رسم ک مربوط ب اعلام مهریه اس و بقیه فامیل باید توش باشن اتفاقی شد و نشد اونا حضور داشته باشن.

گفتیم عقد یا عروسی خیلی شلوغش کنیم اوکی شن ولی الان همش بحثه...

کی گفت باید الان شاد باشی؟؟؟

بابا اینجا ایرانه دم عقد و عروسی همیشه تنش هست...هر کار کتی یکی باز ی حرفی میزنه....پس شل کن و لذت ببر

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
کی گفت باید الان شاد باشی؟؟؟بابا اینجا ایرانه دم عقد و عروسی همیشه تنش هست...هر کار کتی یکی باز ی حر ...

آخه الان باز تو خونه بحثه...

اونجا بحث یود چند ساعت اینجام الان بحثه. استرسم جدا تنش بقیه جدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله اینه که نمیخوان دخترشون رو بفروشن که ارزشگزاری کنن

مهریه باید در حد توان داماد باشه نه بیشتر

میتوانیم به ائمه اطهار رجوع کنیم مهرشون چقد کمه.. 

اگر میخواستن قیمت حضرت زهرا رو حساب کنن کل دو عالم رو بدن بازم کمه

مسئله اینه که نمیخوان دخترشون رو بفروشن که ارزشگزاری کننمهریه باید در حد توان داماد باشه نه بیشترمیت ...

دقیقا

بابامم ب این معتقده ک کم باشه مشکلی نیس

منم اصن ب مهریه اعتقادی ندارم

من رفتم زندگی کنم، خدایی نکرده اگه مشکلی بود و ب طلاق کشید قطعااا اون زمان اینقدری فکر و ذکرم ب هم پاشیدن زندگیمه ک اصن پول برام مهم نیس ، اتفاقا اگه طرف خدایی نکرده مشکلی داشته باشه مهریه اگه کم باشه راحت میتونم ازش جدا شم و جونمو ازاد کنم.

بحثشون بحث مراسمه میگن چرا مراسمو خوب اجرا نکردن و نگفتن ب ما بیایین اخه قرار نبود این مراسم اوکی شه اتفاقی بود.

آخه الان باز تو خونه بحثه...اونجا بحث یود چند ساعت اینجام الان بحثه. استرسم جدا تنش بقیه جدا

عادیه عزیزم...تو زیاد خودتو درگیر نکن....به خانوادت هم بگو هرکاری کنیم ی حرفی هست...

من ی مثال بزنم برات

۱۲ سال پیش دقیقا امروز جشن نامزدی ما برگزار شد بابام و پدر شوهرم با هم ۶۰۰ تا دعوتی عصرونه داشتن و رسم ب کباب گوشت گوسفند داریم...اینهمه مهمون رو به صرف ۳ سیخ کباب بابام مهمون کرد کلا رسممون هست ک پدر عروس خرج کنه(ولی خداییش بابا خیلی بیشتر از رسم هزینه کرد ک مثلا بهترین و نرم ترین گوشت رو بده ب مهمونا) کلی میوه و شیرینی و ماست و ترشی همه و همه چی بود کلا یادشون رفت موقع پذیرایی نوشابه پخش کنن...کل نوشابه ها موند تو ماشین و پخش نشد....بعد مراسم یادشون اومد...و فردای اون روز تماس پشت تماس ب خونه پدرشوهرم ک پدر عروس چ خسیسه ی نوشابه نداد...حالا من اونجا بودم داشتم زار میزدم...آخر مادر شوهرم برگشت گفت چشتون در آد مرده بیچاره انقدر خرج کرد بخاطر ی نوشابه آبروم رو بردین....هنو بعد این همه سال یادشون هست ک بابام نوشابه نداد😁

مردم و فامیل اینن.‌‌‌هر کاری کتی باز ی حرفی در میارن‌...حرف باد هواست...بزار بزنن...چیزی نگو ولشون کن...حالا همه میخوان تو این شرایط نظر بدن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

ان شاءالله که به خیر بگذره 

برای ازدواج کردن قبلش آدم باید خوب فکراشو بکنه مشورت و مشاوره بگیره ساعت ها با داماد صحبت کنه بدونه که نکته ای نباشه بعد تو زندگی مشترک مشکل حادی ایجاد کنه

قبل ازدواج باید سخت بگیره و بعد ازدواج باید با هم بسازن و آسون بگیره و گذشت داشته باشه

اما قبل ازدواج باید خوب برسی کنه تحقیق کنه که آدمی هم کفو خودش هم عقیده خودش باشه و... 

استاد عزیزی رو بهتون معرفی میکنم حتما کلیپ که درباره ازدواج صحبت میکنه رو ببینید

عادیه عزیزم...تو زیاد خودتو درگیر نکن....به خانوادت هم بگو هرکاری کنیم ی حرفی هست...من ی مثال بزنم ب ...

مرسی بابت حرفات و ارزش گزاریت بابت تایپت:)💗 سالروز  بهم گره  خوردن عشقتونم مبارک💗

مسئله اینه که نمیخوان دخترشون رو بفروشن که ارزشگزاری کننمهریه باید در حد توان داماد باشه نه بیشترمیت ...

درسته عزیزم....ولی به نظرم مهریه باید بیشتر از حد توان آقا داماد باشه....ن خیلی نجومی ولی ی عددی هم باشه ک ۲ روز دیگ تا ی چی شد داماد نگه مهریتو میدم برو...درسته ارزش عروس ب مهریه نیس ولی تو جامعه الان مهریه واقعا پشتوانه زنه...بیاد و خدایی نکرده دور از استارتر و همسرش...قرار بر جدایی باشه و پدر و مادر عروس یا در قید حیاط نباشن یا اوصاع مالی خوبی نداشته باشن دختر بیچاره با کدوم پول مستقل بشه؟؟؟

مرسی بابت حرفات و ارزش گزاریت بابت تایپت:)💗 سالروز بهم گره خوردن عشقتونم مبارک💗

ممنون جانم